Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ezzel valaki tud segíteni...

DBN CAT kérdése:

Ezzel valaki tud segíteni nagyon nemértem hogy most milyen ételekben vannak ilyenek?

Figyelt kérdés

szóval ugye van a 90 napos diéta és hát utána néztem és ezt irta le : A diéta a fehérjenappal kezdődik, ezt követi a keményítőnap, szénhidrátnap és gyümölcsnap, majd ismét a fehérjenap következik, így követi egymást a 4 nap sorban, 90 napon át. A diéta alatt havonta egyszer víznapot kell tartani, amely gyümölcsnap után következik, utána pedig fehérjenap jön.

azt tudom hogy miben van fehérje mint pl hús ,sajt,tej stb

de a tobbi mármint a keményíto és a szénhidrát?

koszonom a válaszokat :)

(a gyumolcsosre nem kell válaszolni azt tudom (még jó hogy) XDD

Koszih :3

2014. jan. 20. 12:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Lisztet csak havi 1x eszel?

Akkor miért akarsz fogyni? Havi 1 lisztevéssel hogyhogy zsíros vagy?

2014. jan. 22. 09:24
 22/32 A kérdező kommentje:

Aztmondtam hogy tesztat nem hogy lisztet masban is van Liszt gondolom nm csak tesztaban amugy meg mert nm mozogtam nagyon. De moat Mar igen csak kicsit Mar keso es nm tudok Lefogyni mert regen nagyon sokat mozogtam mostmar nem mert Mar nm biciklizek meg kisergetem anyum mindenhova ha meg igen akkor is auto-Val

megyunk

2014. jan. 22. 23:04
 23/32 anonim ***** válasza:

...

Oké, ne egyél lisztet, ne egyél gabonát, keményítőt.

Még mindig hús, zöldség az étel. Abba ne kezdjünk el belemenni, hogy nem ettél tésztát, de kenyeret igen. Nem ettél kenyeret, de zsömlét igen. Nem ettél zsömlét, csak abonettet.. mert elszórakozom a gyakorikérdéseken, de hogy a búzát ennyiféleképpen nevezzük, ahhoz még én is türelemtlen vagyok. Szóval hús, zsír, zöldség. Nem kell más!

2014. jan. 23. 08:53
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem nemszoktam semmi kenyeret Egyaltalan mert nem szeretem se a zsomlet amit meg azutan irtal nm is tudom mi ,de nemeszek semmi kenyer féleséget
2014. jan. 24. 00:53
 25/32 anonim ***** válasza:

Akkor megint kezdem elveszteni a fonalat. Mit eszel?

Ha nem eszel semmi gabonát, akkor marad a hús, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, gombák.

Ez így tökéletes.

Tejtermékek is maradnak, de ha tényleg nem eszel gabonákat, cukrot akkor a tejtermékek fogyasztása mellett is fogyhatsz igazából.

2014. jan. 24. 08:37
 26/32 A kérdező kommentje:
Tegnap 2 fasirtot ettem hagymaval paradicsommal es -utana egy tal salit kis ontettel es hagymaval koru ilyeneket eszek de nap de megse fogyok :'(
2014. jan. 25. 01:48
 27/32 anonim ***** válasza:

Mert keveset eszel, amúgy idővel ha ilyen keveset ennél akkor sorvadni kezdene a tested.

4x-5x ennyit is ehetsz, nyugodtan. Minél többet eszel (szénhidrátszegényen) annál gyorsabb lesz az anyagcseréd, annál gyorsabban tudna zsírt lebontani (fogyni) a tested.

Ehhez hozzájönne még némi mozgás..

2014. jan. 25. 08:04
 28/32 A kérdező kommentje:
Igen a mozgast azt elkene kezdenem de azthittem ha keveset eszek akkor tobbet gyorsabban fogyok vagy nem?
2014. jan. 26. 01:12
 29/32 anonim ***** válasza:

"Nem jól gondolod, mert kamu hogy mozgással fogynak (vagy hogy te azért híztál, mert nem mozogtál, autóval jártok..

Kizárólag az evésen múlik..."

Tápi, ne vidd a sűrűbe a kérdezőt, légy szíves. A mozgásra nagyon is szükség van!

2014. febr. 1. 22:58
 30/32 anonim ***** válasza:
Miquel, én már privátban foglalkozom a kérdezővel, hidd el nem beszélem le a mozgásról.
2014. febr. 1. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!