Ezzel valaki tud segíteni nagyon nemértem hogy most milyen ételekben vannak ilyenek?
szóval ugye van a 90 napos diéta és hát utána néztem és ezt irta le : A diéta a fehérjenappal kezdődik, ezt követi a keményítőnap, szénhidrátnap és gyümölcsnap, majd ismét a fehérjenap következik, így követi egymást a 4 nap sorban, 90 napon át. A diéta alatt havonta egyszer víznapot kell tartani, amely gyümölcsnap után következik, utána pedig fehérjenap jön.
azt tudom hogy miben van fehérje mint pl hús ,sajt,tej stb
de a tobbi mármint a keményíto és a szénhidrát?
koszonom a válaszokat :)
(a gyumolcsosre nem kell válaszolni azt tudom (még jó hogy) XDD
Koszih :3
"mindenképpen fog enni tésztát te szerencsétlen! A diéta lényege hogy ha már tésztát eszik ne hússal egye!
És nem mondtam hogy fehér lisztből készült tésztát egyen. Ha van rá pénze és teheti egyen teljes kiörlésű lisztből készült "
Tudom, hogy titeket átlag embereket beetettek.. nem, ti ellenkezés nélkül hagytátok magatokat beetetni, de a teljes kiőrlésű liszt az egy olcsóbb alternatívája a fehér lisztnek, amúgy pont olyan sz.ar :D
Én szerencsétlen? Ha ő fog tésztát enni, akkor ő lesz hájas szívbeteg, nem én. Ezek után én nem magamat nevezem szerencsétlennek. Valószínűleg inkább őt, mert ő nem akar hájas és szívbeteg lenni. De hát ő fog tésztát enni.. Ez pedig betegségekkel jár, kinél korábban, kinél később, de nézzünk el egy kórházba, hogy átérezzük mivel jár a tésztaevés. :)
Nagyon korlátozott vagy, ha azt hiszed mindenki eszik ilyeneket.
A mezőgazdaság előtt nyilván senki sem evett tésztát.
Aztán az elmúlt évezredekben a liszt divat lett, elhízással és betegségekkel együtt, manapság viszont vannak akik a divatot és megszokást lerázzák magukról, visszatérnek sokkal természetesebb táplálkozási irányokhoz, és jé, nem esznek gabona lisztet/tejet..
Sajnállak, ha ezt még elképzelni sem tudod. Pedig ennek óriási egészségügyi jelentősége van, most azt sem tudod elképzelni mennyi betegség köthető a lisztevéshez, de ha tudnád, akkor könnyebben megértenéd, hogy miért nem eszik sokan (egyre többen).
Amúgy nem értem mit nem lehet elképzelni azon, hogy reggelire 4 tojást eszem sonkával vagy szalonnával, paradicsommal és retekkel.
Vagy ha úgy tetszik akkor mákból csinálnék muffint, az sem gabona liszt.
Vagy ennék 5 almát, ez sem liszt.
Miért enne mindenki lisztet, amikor a legsz.arabb étel? Gondolkodj már el, hazudsz ha azt állítod hogy el sem tudod képzelni, hogy valaki nem eszik lisztet/tésztát. Aki eszik húst/tojást/zöldséget/zsírt annak eleve nem kell liszt, mert csomó más alternatívája van amik sokkal jobbak.
Eleve a gabona liszt ennyire tápláló ----> 0.
Tehát kb. minden jobb nála, kizárólag az éhenhalás elkerülésére alkalmas. És felhízáshoz, gyulladásos betegségekhez, azaz egy gyenge és beteg társadalom megszilárdításához. Ez a liszt.. szépen le fognak jönni róla az emberek, még nem is gondolnák de igen :)
teljesen lényegtelen egészséges e vagy nem, az emberek 90%-a fogyaszt valamilyen kenyérfélét, tésztafélét.
Attól még nem biztos hogy hájas lesz, én 53 kg vagyok pedig nem kevés tésztafélét eszek, a teljes vérképem, cukrom, koleszterinem remek. Csak a 90 napos óta megtanultam kevesebb kenyeret és több zöldséget/húst enni.
Hát ennyire káros a diéta.
Te vagy korlátolt, ha csak a saját álláspontod fogadod el.
Én elfogadom a tiédet, vagyis azt hogy nem kellene tésztát ennünk. Viszont mivel nem tehetünk semmi ellene - főleg mert ezek az ételek olcsóbbak mitn a hús és a friss zöldség - ezért próbálok kisebb rosszat választani.
Az a baj, hogy egészség/betegség szempontjából nincs kisebb rossz.
Már egy falat kenyérben van annyi glutén, ami autoimmun reakciókat indít el.. hogy van aki még 30, 40, 50 éves korában is jól viseli, az egyéni szerencse, genetika stb. kérdése.
Felőlem mindenki totózzon, persze hogy ebbe nem szólok (nem szólhatok) bele.
Csak a tényeket ismerjük, ezt mindenki megérdemli, utána a döntés már egyéni. Csak mondjuk akkor én nem akarok se tb-t fizetni (a pénzből meg veszek husit, bio zöldséget) se tb. ellátást kapni, és gondolom ezzel így vannak mások is.
Aki meg nem tesz meg mindent az egészségéért az ne közös egészségügyet szipolyozzon, mert az EÜ. amúgy sem működőképes, csak gyógyszermaffia az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!