Imádom a citromot, és megeszek napi 2db-ot. Ez nem sok egy kicsit?
10:15nak nagyon igaza van!!! nehogy azonnal fogat moss miután ettél!! Amúgy szerintem azt kívánod meg, amire a szervezetednek szüksége van. Úgy látszik, a citromra van szükséged. (kivéve, ha függő vagy, de akkor lehet h magátül megszűnik)
Nekem is voltak ilyen "korszakaim": túrókrém, alma, olivabogyó, olajashal, ananászkonzerv... úr isten, volt amikor két ananászkonzervet megettem egy nap kb két hónapon keresztül :DD
Részben vág csak ide, de azért elmondom:
egy ismerősöm az olympos citromléből egy nap alatt 2-3 dl-t ivott meg. És én is simán megiszok annyit, ha kedvem tarrtja. Kimondottan szeretem a citromlét. Meg a citromot is.
11:11-nek igaza van. Nem szabad egyből fogat mosni! Anyám is sok citromot evett gyerek korában és utána egyből fogat mosott...na most oda a fogzománca és járja a fogorvosokat, mert állandóan gondok vannak vele.
A citrom valóban lugosit (bár ezen én is meglepődtem mivel a gyümölcsök általában savasítanak) ugyanis 9.9-es a ph-ja
Laikusok csenjenek ph papírt a kémia szertárból és nézzék meg.
Szia!
Szerintem semmi baj nincs azzal, h sok citromot eszel.
Bár egyet értek néhány előttem szólóval, h a fogzománcodnak nem túl előnyös.
De a szervezeted biztos igényli a sok C-vitamint(betegség, vagy esetleg fejlődés stb.) vmi miatt.
Ebből a szempontból nagyon is jó, h ennyi citromot eszel, főleg télen,mert jut vitamin a szervezetedbe.
A fogzománc kapcsán szerintem menj el, kérdezz meg egy fogorvost, h ő mit ajánlana ebben az esetben, h a fogad se károsodjon, és citromot is továbbra ehess!
Ezt nem tudom szebben mondani
VIGYÁZZ MERT RÁBASZOL!!! GYOMORSAVAD ANNYI LESSZ HOGY..
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!