Ha naponta megeszek egy citromot, milyen hatással lesz a szervezetemre?
tele lesz a szervezeted c-vitaminnal
egyébként pedig mivel fogyókúra kat.ban van: segíti a zsírégetést:)
de ne csak úgy magában edd, mert szétmarja a szádat.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:16
vagyok.
Szerintem ha valamivel hát épp a tablettával lehet túladagolni. Természetes módon (értsd: gyümölcsből) nem tudsz túladagolni, ugyanis annyi mennyiséget egyszerűen nem tudsz megenni (legalábbis szerintem).
A citrom biztos hogy lúgos hatású
OFF
Kedves ma 20:16, ha már segghülye vagy a kémiához, legalább ne reklámozd. A citrom savas, lévén citromsavSAV van benne. És nem, emésztés során se lesz lúgos, mert egyrészt normál metabolizum során nem képződik savmaradék (ez nagyon nem azt jelenti, hogy lúgos), másrészt meg a szervezet savból nem csinál lúgot, az kb olyan sikeres volna, mint légkondival fűteni.
Javaslom továbbá biolkémia könyvek tanulmányozsát a netes szemét helyett, pl Ádám Vera Orvosi biokémia könyve csak rád vár.
ON
A citrom a jó lehet, mint C vitamin forrás, de ez más helyről, pl paprikából is beszerezhető. Nem utolsó sorban az olcsóbb is. Viszont a citrom erősen savas, ami hosszútávon nem tesz jót. Nem azt mondom, hogy nem jó néha egyet elfogyasztani, de rendszeresen nincs rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!