Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha naponta megeszek egy...

Ha naponta megeszek egy citromot, milyen hatással lesz a szervezetemre?

Figyelt kérdés
A kategória lehet nem megfelelő. :)
2011. febr. 1. 19:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Rendben van, köszönöm a válaszokat!

A menstruációt befolyásolja valamilyen módon? :)

2011. febr. 1. 21:24
 12/16 anonim válasza:

kedves

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:49

nem vagyok totál hülye, ezért linkeltem, de a kedvedért (mert látom nem vetted a fáradtságot hogy beleless) ide is bemásolom:

" Pedig a lényeg nem az, hogy az étel maga savas vagy lúgos, hanem az, hogy emésztés után savasító vagy lúgosító a hatása. Például a citrom az egy savas gyümölcs, mégis ha megesszük, emésztés után (alacsony cukortartalma miatt) lúgosító hatású lesz, ezért a lúgosító ételek közé tartozik.

"

2011. febr. 1. 21:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig a citrom savas kémhatású. Ez a savasító-lúgosító izé meg egy nagy baromság (l. az általad belinkelt oldalon a kommenteket)
2011. febr. 1. 22:11
 14/16 anonim válasza:

a citrom maga savas kémhatású ezt senki sem vitatta.

DE! Mivel a citrom megemeli a gyomor savát, a szervezet visszafogja a savtermelést, és a végeredmény az lesz, hogy jóval kevesebb sav képződik, tehát lúgos hatású lesz. Pontosan én sem értem, de ha ez vigasztal olyan embertől is hallottam aki élelmiszeripari technológus és táplálkozástudománnyal is foglalkozik egyszerre és egyetemi diplomája van, tehát tudja hogy mitől döglik a légy, mert ezt tanulta, csinálta napi 8 órában.

2011. febr. 1. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! :)

Én azt olvastam róla, hogy lehet vele késleltetni egy kicsivel a menstruációt:) Úgyhogy ne lepődj meg, ha sok citromot eszel, és az lesz :D

2011. febr. 1. 23:25
 16/16 A kérdező kommentje:

Tegnap megettem egyet, ma egyet, holnap is megeszek egyet, csütörtökön is és pénteken is, hátha késne 3 napot... :)

Köszönöm!

2011. febr. 1. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!