Mit Tegyek, hogy ne legyek ennyire éhes?
Figyelt kérdés
Kemény ez a diéta - Adjatok pár tanácsot , hogy űzzem el az éhséget kérlek benneteket!2009. nov. 19. 17:57
11/11 anonim válasza:
ez a diéta röhejes semmi értelme. gondoljatok már bele, most éhezteted magad 1 hónapig, lefogysz 10 kilót (vagy többet) aztán amikor vége a diátnak annyira kimerült lesz a tested hogy annyit fogsz enni hogy bőven visszajön amit lefogytál. vagy egész életed végéig diétázol? nem lesz egy szép életed. persze nem egész nap zsíros és cukros ételeket kell enni, lehet csinálni pl salátákat és az mellett a száraz csirkehús pl jó fehérjebevitel és egyáltalán nem is hízlal. eddzeni kell rendesen és le fog menni a zsír és izom jön a helyére. plusz az eddzés jó stresszoldó hatűsú és elvonja a figyelmedet a mindennapi gondokról. én pl 1 éve járok eddzeni (nem szedek mellé semmi fehérjét semmi tablettát) és sokkal jobban érzem magam és nem érdekel hogy nem fogytam. sőt, híztam, csak izomba a test-zsírtömeg arányom drasztikusan leesett. étkezésemen meg nem is nagyon változtattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!