Valaki társulna velem a következő 90 napra?
Ezen a héten, hétfőn kezdtem a 90 naposat, ma a második 4 napos körömben vagyok keményítős napon. Esetleg valakivel tudunk társulni, hogy kérdezz-felelek, ill. recept-menü ötleteket cseréni, megosztani, eredményeket, stb. stb.
Szívesen társulnék, vagy szívesen venném, ha valaki velem tartana.
Szia Nikol!
Örülök hogy itt maradsz velünk, nekem ma keményítős napom van, igazából tegnap még úgy gondoltam, hogy ma készítek paradicsomos káposztát. Aztán reggel arra jutottam, hogy a paradicsomot meghagyom a holnapi tésztás napra, majd a kifőzött tésztát a paradicsom-szószba forgatom bele! Ilyen "malacságot" még úgysem ettem életemben! :))))
Úgyhogy mára főztem két tányér (ebéd-vacsi) paprikás-krumplit. Be is zabáltam belőle!
Én nem fogok csak hétfőn reggel ráállni a mérlegre, akkor telik le pontosan 2 hét a kezdéstől számítva. Adni kell időt a szervezetnek, hogy valami eredményt mutasson, és nagyon nem szeretném csalódottnak érezni magam!
A ruháimon még nem érzek semmi változást, ezért gondolom azt, hogy nincs is sok értelme a mérlegelésnek.
Küldök neked egy privit is!
Örülök neked ,hogy ilyen aranyos vagy.
Ismerem a hoxát,de elég nekem ez az oldal. Az is már nagyon jó,hogy veled beszélgetetek.
Szóval én reggelire ettem kolbászt,főtt tojást,sajtot.
Ebédre borsófőzeléket,vacsira rántott csirkecombot.Beléptem a kalóriabázisba. NAGYON JÓ!!!!! Tetszik!!!!
Írj majd!!!!
Nicol!
Akkor te most 90 napozol, vagy valami mást követsz?
Mert a rántott csirkecomb (imádom) az fehérje napra való, a borsófőzelék pedig keményítős napra. Persze a borsót is imádom, csak úgy kérdezem, melyik féle fogyókúrát követve etted őket együtt???
Örülök, hogy tetszik a KalóriaBázis, csak azért szerintem azzal is vigyázni kell, ill. légy vele szemben egy kicsit kritikus. Azt ugyanis nem tudom elhinni, hogy az egész napi normál testmozgás, helyváltoztatás, házi-munka stb. alatt közel 1800 kcal-t elégetek, (ezt egy kicsit soknak érzek) miközben egész nap megeszek 1000 kcal-t, amivel heti cca 80 dkg-t fogyok (elvileg). Ezért én inkább csak azt figyelem, hogy a napi engedélyezett mennyiségen belül sikerült-e maradnom, vagy ahhoz képest hogyan állok.
Egyébként ma reggel éreztem először, mintha le akarna esni rólam a nadrágom. Mostmár kíváncsi leszek, hétfőn mit mutat a mérleg? Akkor leszek pont 2 hetes fogyózós.
Nekem ma van szénhidrát napom, főzök tésztát és paradicsomszószt ebédre. Vacsira a süti helyett majd sütök lekváros palacsintát. A legutóbbi ch-s napomon pudingot főztem, beletördeltem néhány háztartási kekszet. Ma palacsintázok! :))))
Nem 90 naposozok tovább.ELkezdtem azt,hogy szinte csak fehérjét eszem,és gyerektányérból.És a netgnapi napot nagyon jól bírtam.(az volt az első ilyen napom).
Nekem hiányzik a reggeli.
Értelek!
Ez a 13 napos fehérje-diéta, vagy melyik? Vagy csak amit saját magadtól, amit éppen úgy érzel, hogy megkívánsz és mérsékelt mennyiség?
Van valami leírás amihez tartod magad, vagy ahogy jön alapon csinálod?
Nincs leírás,nem követek semmit.Kerülöm a cukrot,lisztet,sima tésztát...stb
kEVESET eszem4 És nincs farkaséhségem. Most fook vacsizni főtt tojást(1 szelet pirítóssal 100%ban teljes kiörlsű kenyérből)meg zöldégek. legalább ÍGY ehetek. Egyenlőre jól megy így!!! És te? Nekem már hányingerem volt a kukoricától meg a babtól meg a rizstől csak úgy magban. Amúgy imádnám a majonézes kukoricasalátát! A chilisbabot stb...
Nicol30
Most megleptél. Tök jó diétát csinálsz, csak így tovább. A testépítők is hasonló dogot csinálnak, mikor lepucolják magukról a zsírt. Egyél sok húst zöldséggel, kerüld a gabonákat, főleg a finomított gabonákat. Amúgy nyugi, nem kell feltétlen keveset enni, fehérjéből és zöldségből ugyanis a szervezet nem képes zsírt előállítani, ilyen anyagcsere folyamat nem létezik. Egyél amennyit jónak látsz.
Üdv!
Szia Nicol!
Én is azt mondom, az a lényeg, hogy ne éhezz, érezd jól magad a bőrödben, a többit pedig csináld ésszel!!! :)))
Én az elmúlt másfél év alatt már sokmindennel próbálkoztam, erre a 90 naposra most azt mondtam, hogy tulajdonképpen mindent, bármit ehetek, amit a fogyó előtt is ettem, most csak az a lényeg, hogy mit melyik napon, és mit mivel eszek együtt!!!!
És azt hiszem most értem el igazán a célom, mert ha vége a 90 napnak, azok után is kb. ugyanezeket a kajákat fogom enni, max. egy kicsit lazítok.
De én már régóta figyelem a kaját ch-tartalmát, mert valójában attól kell(ene) megszabadulni. Pl. a barna-kenyérben van a legkevesebb, ha már a búzalisztből készített kenyerekről beszélünk. (Az más dolog, hogy paleósok még ezt is kizárják az étrendjükből) Azt is tudni kell, hogy a kukorica és a szárazbab, sárgaborsó, amikről írtál, hát nem csodálom, hogy nem sokat fogytál, ezeknek igen-igen magas ch-tartalmuk van.
Mert én most is megeszem a rántott csirkét a kelkáp. főzelékkel (hiszen fehérje-napra is enged 1 szelet kenyeret, és mellé salátákat!!), max. a főzeléket nem lisztes rántással készítem, hanem a kelkáp.-ból veszek ki, összeturmixolom és azzal sűrítem, és hasonlók.És ugyanígy megeszem a tartáros-majonézes tojás-salátát, vagy a tojás-pörköltet nokedlivel (= engedélyezett 1 szelet kenyér!) és hasonlókat.
Szóval érted: itt a 90 naposnál 2x4 nap = 8 nap, = 1 hét. Fogyózás nélkül is egy héten általában 2x ettem húst, 2x főzelék, 2x tésztaféle. Szóval most sem sok változás van, ezért bízok abban, hogy itt már a végén tartós eredmény lesz.
Sokan lefogytak ezzel a 3 hónap alatt 15-18 kg is, én örülök majd a 10-12 kg-nak, és majd alakul utána már a többi is.
Tölts le magadnak valahonnét egy kalória-táblázatot, nézegesd át alaposan az egyes ételek ch, fehérje, zsír, stb. tartalmát, és válogasd össze az étrendedet annak megfelelően.
sziasztok!
Bocs hogy eltűntem, de nem nagyon voltunk, itthon, kihasználjuk ezt a kis jóidőt a gyerekekkel.
Nicol szerintem is szupi, hogy nem adtad fel a diétát, ha nem 90 napos akkor más, szerintem a lényeg hogy akarod.
Én sem mérem magam gyakran, mert nincs is mérlegünk, így anyósnál szoktam lemérni magam, de olyan árgus szemekkel figyel...:-) viszont végre megindultak a centik a hasamról. 17. nap és majdnem ínusz 7 centi:-) yeeeee
combból két centi, sajnos mellből is, derékből 1. szóval haladok:-) veletek mizujs?
Köszönöm mindenkinek a bíztatást!Nagyon jól esik és nem áll szándékomban abbahagyni!Mindenkinek hasonlókat kívánok. Beegisztráltam a kalóriabzisra,de azért szerintem az kicsit cslóka!!!!
De nagyon fiyelek,hogy mit eszem és tornázok..
Szerdán a fiaim 1,5hétre elmennek "mamázni"!!
Rengeteget fogok tornázni és nem lesz kísértés kajaügyben csak olyanokat fogok főzni,amiket én is ehetek!!!
Mondjuk a hétvége nagy próbatétel! Mindíg,így most is,de küzdök!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!