Mivel lehet eluzni a nagy etvagyat?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok es majdnem minden oraban eszek...mindig kivanok valamit,de mar sokszron nagyon faj a hasam...de ugyis csak kivanom csak kivanom .... :((2008. jún. 17. 22:54
1/2 anonim válasza:
Mondanám, hogy egy pasival, vagy egy barátnővel... Vagy próbáld lekötni magad, ha kaja után nyúlnál, gondolkozz el, h biztos éhes vagy-e vagy csak a szemed kívánja? Helyette inkább igyál, lehet h nem is éhes vagy, hanem szomjas.
2/2 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod próbáld meg a bio CLA-t vagy a króm tablettát én is minden órában ettem, de ez csökkentette az éhségérzetem. Illetve próbáld meg azt megcsinálni, hogy mindig mikor megéhéezel akkor mielőtt ennél, várj 5, 10, 15 percet, persze fokozatosan. Illetve próbálj meg lassan enni valamint ha nem a főétkezéseid vannak gyümölcsöt zöldséget, illetve rostban gazdag anyagokat egyél, és napinta min.1x főtt kaját. De ne pizzzát vagy ilyet, hanem főzelékeket, leveseket...Persze a pizza is belefér, csak ne vidd túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!