Milyen tablettát (vagy bármit) ismertek, ami elveszi az étvágyat?
Figyelt kérdés
sajnos kórós zabáló vagyok... meghiztam és gyűlölöm magam, ahogy kinézek... de egyszerűen nem bírom megállni h ne egyek tökmindegy mi csoki vagy répa bármi, és ha nem ehetek rosszul leszek de a szo szoros értelmében. szétfeszít a mellkasom. szóval kéne vmi bogyo ami ugy elveszi az étvágyamat mint a huzat, h azt se kívánjam amit azelőtt éjjel nappal tudtam volna enni. légyszi a mindenféle pszihószövegek helyett tényleg a kérdésemre válaszoljatok. nagyon szépen köszönöm a segítséget!!2011. máj. 7. 20:36
1/8 A kérdező kommentje:
hozzátenném h rendszeresen sportolok! ne arrol van szo h vmi csodaszertől le akarok fogyni. egyszerűen csak az éhségérzetemet akarom kiiktatni
2011. máj. 7. 20:43
2/8 anonim válasza:
A tv-ben szokott menni valami szájspray, amit a nyelvedre kell fújni és elveszi az étvágyad. Szerintem beválhat, bár tuti valami undorító íze van. :)
3/8 anonim válasza:
Nem csodaszer, de nekem a hoodia kapszula tényleg elveszi egész napra az étvágyamat. De nem sportol helyettem, meg a csokit sem csavarja ki a kezembôl... :D
4/8 anonim válasza:
Ha kórosan dagadt vagy: adipex
amúgy hatóanyag: chrome
6/8 anonim válasza:
22.48
:DDDDDD
Az tényleg kitûnô étvágycsökkentô, meg 4-8 órás kardioedzéseket is lehet vele csinálni, épp csak egy apró probléma van vele: illegális... ;)
7/8 anonim válasza:
torma, citrom, rágó, fahéj
(komolyan)
8/8 A kérdező kommentje:
fu én a rágótól ponthogy mindig iszonyuan megéhezem :) de köszi a válaszokat
2011. máj. 8. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!