Eddig 3 kilot fogytam le de tovabb nem akar menni es mar 30. napnal tartok. Most mit tegyek?
Hagyd abba és reménykedj, hogy 30 nap alatt nem okoztál helyrehozhatatlan kárt a szervezetednek. Minden nap a tápanyagok összes fajtájára szüksége van a szervezetednek, mert nem képes tartalékolni belőlük. Ez alól kivételt képez a zsír, amit nagyszerűen tud tartalékolni, mint hosszútávú energiaforrást.
Fehérje nélkül izomvesztés lép fel, ami lehetetlenné teszi a fogyást. MINDENN NAP testsúlykilogrammonként minimum 1 gramm fehérjét kell fogyasztanod! (ha szénhirátszegény diétán vagy akkor a dupláját akár)
A szénhidrát megvonása vércukorszint eséséhez és energiahiányhoz vezet, így fáradékony, dekoncentrált, rosszkedvű leszel, ami szintén lehetetlenné teszi a fogyást.
Én a magam részéről szándékos félrevezetés és egészségkárosítás vádjával börtönbüntetésre is ítélném, aki ezt a 90 napos orbitális baromságot népszerüsíti.
Hallod én nem küldtelek a francba, pedig símán megérdemelnéd az idiotizmusod miatt. Szerintem szánalmas, amikor önhibájukból túlhízott emberek egymást okítják, hogy hogy kell lefogyni.
Ráadásul aki ért hozzá, azt meg lepontozzák.
Majd meglátod, hogy mi lessz, engem nem érdekel csináld nyugodtan.
Szerintem, ha pár kilót akarsz lefogyni, akkor változtass az étrendeden és SPORTOLJ!
Én tavaly nyáron 10 kilót fogytam /tudom te nem akarsz lefogyni ennyit/ úgy hogy este 6 után már nem ettem, ha mégis akkor vmi gyümölcsöt.
(6 előtt megvacsoráztam)Fél8 irány a sportpálya és kb. 1 óra futás!
Bármit és bármennyit ettem /nem zabáltam ^^ /csak ezeket tartottam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!