Miért hisznek sokan a 90 napos diétában?
Ha betartod, akkor nem éhezel, felgyorsul az anyagcseréd.
A szénhidrát meg ha fehérje és keményítő nélkül van, akkor nem hízlal annyira, mint ahogy hiszed! Én is a 90 napost csinálom, és nagyon jó! Márpedig izmom alig van, csupa háj van rajtam és sikerül fogyni...
2009. aug. 23. 13:55
2/19 anonim válasza:
2009. aug. 23. 14:25
Na jó... Igazad van a 90 napos diéta egy baromság úgy ahogy van ez tény. De az hogy szinte teljesen ki kell zárni az étrendből a szénhidrátot az nem igaz mert:
1. Nem is lehet.
2. kell a szervezetnek főleg aki súlyzós edzést végez csak persze lényegesen kevesebb és inkább az összetett.
Azonfelül hol a zsír? telített és telítetlen zsírsavakra is szükség van nem csak fehérjére. Plusz légyszíves állítsd már le magad ezzel az izomból fogysz szöveggel mert k*rva idegesítő. Ha fogyni akar valaki akkor a negatív kalória mérleget kell tartania vagyis koksz nélkül LEHETETLEN csak zsírból fogyni. Akármilyen jó az étkezésed akár mekkora benga állat vagy akkor is fogsz fogyni az izomból ha összesz*rod magad akkor is! De viszont nem kell megijedni nem fogy az ember gyorsan izomból. Az izom sokkal több tápanyagot tartalmaz mint a zsír ezért nehezebb is és ezért nehezebben vesztünk is. Na meg még amit kihagytam... semmi nem hizlal addig amíg negatív a kalória mérleg te p*cs! Az aerob edzés megint molyfing és kamu ez a 130-as pulzusos sz*r is. Kardióz ha bírod! + kíváncsi lennék a te igazi étrendedre hogy vajon mit is eszel... előbb ott nézz körül mert azt nem hiszem hogy csirkemellen és rizsen jajj hoppá rizs mennyi is a szénhidrát tartalma? he? Na jó kicsit elszaladt a ló velem de ez a kérdés halál kiakasztó volt bocs... Jobban teszitek ha többet olvastok ott a link és itt a tesztoszteron.hu -is. Jó edzést!
18/f
2009. aug. 23. 14:38
és téged ez miért zavar? én se vagyok híve, nem is csinálnám, de úgy érzem eléggé magas volumenű információs forrással ellátott társadalom vagyunk már a XXI. században így mindenki eltudja dönteni mit akar csinálni...
22/F
2009. aug. 23. 14:46
5/19 A kérdező kommentje:
Kedves 18/F. Köszönöm a szép hangvételű választ. Igyekszem viszonozni kedvességed! Az 1. pontodra a válaszom: A csirkében nincs szénhidrát ;) A 2-ra : Súlyzós edzést végzőknek kell a szénhidrát tömegnöveléskor! Hoppá tömegnövelés :O Újabb ismeretlen fogalom a csökevényes agyadnak! Ja igen, zsír: Lenmagolaj drága barátom, mivel nem hízlal :) ja és amúgy a telítetlen zsírsavakra az égvilágon semmi szükség! Ja és igen leállítom magam az "izmot vesztesz szöveggel" majd ha az ilyan sz*rháziak befogják a szájukat, mint TE! Úgyis megtartom az izomtömegem, ha akarom, mindezt persze KOX NÉLKÜL a tiszta tudás erejével! :)(ami neked hiányzik) Egyébként az izom csak fehérjét tartalmaz, mivel a fehérje az épitő kő, a szénhidrát az erő, a zsír a porcokat védi a vitamin pedig az egészséget. Mégegy újdonság amit hallasz :O sajnálom hogy ha túl sok adatot kapsz, ha nem tudod felfogni írj még egy választ, elsorolom lassabban :) A zsír csak a sok sz*r szemetet fogja fel, amit megeszel! Cukor stb. Kamu a 130-as pulzus? Kardiózzak, ha bírok? Elmondanám neked, hogy a kardió az izmot szedi lefelé, mert a kardió üzemanyaga a fehérje. Minden edzés ami 130as pulzust meghaladja kardió! Ja és a ló nemigazán szaladhat el veled, mivel gondolom jó nagydarab, 350kilós zsíros disznó vagy, aki egész nap a fejét tömi a gép előtt és veri a f*szát az izmos csávókra. "Egyszer énis olyan leszek" mondod ezt :P Feleslegesen dumálsz bele olyanba, amihez nem is értesz :) és még én vagyok a p*cs. Az volt p*cs, akinek ezt elmondtad és nem b*szott nyakon rögtön! Ennyit rólad, s*gg arc!
Nem akarok vitába kezdeni de: A csirkemellben is van 0,5g. Nem csak tömegelésnél fontos a szénhidrát akárhogy pattogsz. Ha a kardióról ez a véleményed sajnállak nem én vagyok az idióta. Kérdem én a vitaminok miben oldódnak alien? Nem, vagyok 350 kilós disznó, 62 kg vagyok kikérem magamnak kockás a hasam és megnézném azt a én a tudás erejével megtartom az izmot... ilyen nincs. Azonfelül teljesen megvagyok elégedve a testemmel nem recskázok izomagyú faszokra. 7% a testzsírszázalékom kíváncsi lennék neked mennyi te p*cs!?
2009. aug. 23. 17:00
7/19 A kérdező kommentje:
Kérlekszépen mivel tömegnöveltem így 10% a testzsírom! És egyébként lassan 90 kg leszek, ami tiszta izomtömeg! Állítom neked, hogy 1 hónap alatt 5%-ra lecsökkentem a testzsírszázalékomat a saját módszereimmel! És arra is kiváncsi lennék, hogy ha találkoznánk te, hogy pattognál... :) Érdekes egy találkozás lenne abban biztos vagyok! Na meg itt a strandb*ziság... kockás a hasam, isten vagyok. Gratula hozzá!
8/19 A kérdező kommentje:
Ja és kitaláltam neked valami jó diétát! :D Edd meg minden nap a saját kakidat és kövesd ezt: egyik nap lélegzünk, másik nap eszünk, harmadik nap pisilünk, negyedik nap kakilunk! Ez a neked való! :)
9/19 A kérdező kommentje:
Ja és kitaláltam neked valami jót! :D Edd meg minden nap a saját kakidat és kövesd ezt: egyik nap lélegzünk, másik nap eszünk, harmadik nap pisilünk, negyedik nap kakilunk! Ez a neked való! :)
Jól van nem vitatkozok veled többet. Köszi elég volt. De még ezt leírom: elhiszem neked, hogy 90 kilós vagy és azt is, hogy 10% a testzsírod. De ha itt lennél előttem ugyanígy és ugyanezt válaszolt volna mint most, ha laposra versz akkor is. És miért? mert van nem vagyok troll b*zdmeg. Köszönöm a társalgást de ebből is kiderült, hogy az izom és az iq fordítottan arányos és exponenciálisan csökken. Na csá!
2009. aug. 23. 17:43
Kapcsolódó kérdések: