1 hónapja kezdtem el a 90 naposat. Nem. Sok esélyt adtam neki de csodák csodája 116 kg val kezdtem és most 109 vagyok. Bakker 7 kg 1hónap alatt. Kérdésem az hogyan bírjátok a gyümölcs napot?
Energetikai oka van a tömegvesztésnek, nem kell előre inni a medve bőrére. Nem ellened szurkolok, csak az egészségedet teszed kockára, hiánybetegségeket, cukorbetegséget és egy későbbi veszélyes visszahízást.
Szénhidrát nap, gyümölcs nap.. Nevetséges. Ha zöldség nap lenne tonhal konzervvel, lazac steakkel akkor írnám hogy ne 90 napig csináld, hanem életed végéig.
De így.. egész napos gyümölcsözésekkel, nagyon nem lesz jó vége. Mi volt a baj a hússal és a zöldségekkel?
ma 19:54
Ki mondta neked, hogy az egész csak gyümölcsből áll?? :D
gyümölcs, ch, keményítő, fehérje.
sorban: egész napon át gyümölcsöt enni semmilyen (komoly) táplálkozástudományi irány szerint nem ajánlott, nem egészséges hosszú távon. rövid távon elég jól lehet bírni, csodás az emberi test, nem?
ch nap: ide jön a fehér kenyér és a krumpli?
a keményítő és a szénhidrát majdnem ugyan az, a keményítő és szénhidrát de még a gyümölcsökben lévő cukor is. tehát három szénhidrát nap van.. ezek azok a szénhidrátok, amik nagy vércukorszint emelkedést okoznak, falásrohamokat, magas inzulin szintet -> zsírosodást, inzulin rezisztenciát -> cukorbetegséget (a fruktóz közvetetten, mert nem okoz vércukor emelkedést)
szóval szénhidrát nap, szinte állandóan. ráadásul a legrosszabb szemeteket eszik, mert nem ám káposzta és uborka a szénhidrátforrás, hanem kenyér, péksüti.. tele gluténnal, lektinekkel, fitátokkal.. nem emberi ételek, erre szeretnék kilyukadni.
továbbá alapelv, hogy zsírok is kellenek a szervezetünknek, ráadásul minden nap kellene fehérje és zsír (ezzel az eggyel lehet vitatkozni!)
4-es, én vagyok aki azt mondta imádom a gyümölcsöt. Nem tudom, én sosem csináltam ilyen diétát, csak gondoltam, én bírnám a gyümölcs napot. Amúgy nem is hiszek ebben a fogyókúrában. Szerintem a kal. számolós módszer a jó, én attól tartósan lefogytam, abban mindent lehet enni csak a menyiség a lényeg, arra kell figyelni.
Bocs az OFFért...
És ha letelik a 90 nap utána mi lesz?
Amúgy nem bántás, de 116 kilóból több is le tud menni 1 hónap alatt, hisz egy halom felesleg, ilyenkor csak röpülnek a kilók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!