Segítség! Szeretnék három hónap alatt legalább 20 kilót leadni de akár többet is. Valami segítség, ötlet?
90 napos. Barátnőimmel közösen álltunk neki, 17-22 kg között volt a fogyás. Többen nem mozogtak a diéta közben, de az azért nem árt, nekem pl. jól esett.
Jól értettem, hogy nyáron akarsz lefogyni?! Miért akarsz várni addig? Inkább állj neki most, és nyárra már tök jól fogsz kinézni.
Sok sikert!
Ez egy jó cikk a kalóriaszámlálásról, egyszerűen és jól össze van foglalva amit tudni kell. Igaz én is csak pár napja találtam és még nem sikerült belőni h mennyi is kell, mivel heti 5x megyek kondiba és nem fogyni akarok, csak egészségesen enni.
Az x napos diétákról szinte mindig azt hallom, hogy miután vége elkezdenek visszakúszni a kilók (logikus ha visszatér a régi szokásokhoz). Én inkább a rendszeres mozgás híve vagyok, és figyelek h ne zabáljam tele magam állandóan.
Fuss minden nap reggel vagy este legalább fél órát, nekem bejött, 2 hónap alatt leadtam 23 kg-ot (96-ról 73-ra), úgy, hogy egyáltalán nem kellett arra odafigyelnem, mit eszem.
Utána a súly megtartásához már elegendő, ha minden második nap megy az ember futni.
Heti egy kiló fogyással lehet normális esetben számolni.
És ez is csak egy átlag, mert egyik nap ilyen, a másik meg olyan. És ami fontos, ne méricskéld magad minden nap, csak hetenként egyszer, mindig azonos napon, mondjuk szombat
reggelenként.Így egészséges maradsz. A módszer, ami nálam bevált, mindent ettem rendesen, csak régi adag felét és kell egy rendszeres mozgás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!