Mikor mit lehet enni a 90-napos diétában?
Elöször is, nem akarom kipróbálni, de szeretnék többet tudni róla. (mint ahogy másféle diétákról is összehasonlitás végett, illetve analizálni öket)
Konkrétan azt szeretném tudni. hogy van-e valahol egy lista vagy táblázat, ahol fel van sorolva, hogy az egyes napokon (fehérje, szénhidrát, keményitö, gyümölcs) milyen élemiszereket lehet enni. Nem egy vagy két receptre gondolok, hanem olyasmire mint egy kalóriatáblázat vagy a Norbi-Update-kódok.
Köszi elöre is a válaszokat.
Köszi az eddigi válaszokat! Ugyan arra még mindig nem kaptam választ, hogy holvan valami táblázat, ahol át lehet tekinteni, hogy mi hová tartozik, de lehet,hogy nincs is ilyen.
Van viszont egy kérdésem még: találtam egy mintaétrendet és abban a fehérjenapra van egy ilyen ajánlat:
"gulyásleves (zöldség, tészta nélkül)". Amit nem tudok, hogy akkor mi van a gulyáslevesben a húson kivül. Vagy ha csak hús van benne, akkor mi a különbség a pörkölt és ez közt?
"De életmódváltással nem lehet megszabadulni 10-20-30 kilótól"
Ez tévedés. Pont, hogy csak életmódváltással lehet tartósan megszabadulni a feleslegtől. Csak persze nem a mindmegette.hu-ról meg a nőklapjából vagy kiskegyedből kell venni az ötleteket, hanem a body.builder.hu-ról.
Egy ötlet. Én így csináltam. Főztem húslevest, amiből hétfőn (protein napon) megettem a húst és ittam a csésze húslevest. Vacsora husi újfent salátával, majd másnap keményítő napon megettem a levesből a zöldségeket, aztán harmadik nap a tésztát, feltéve, ha maradt.
Ami a visszahízást illeti, ha végigcsináltad a 90 napot, ami nálam nem esztétikai kérdés volt, sokkal inkább e.ügyi, akkor leszoksz pl. a nassolásról, megtanulod újra értékelni és becsülni az ételek ízét és az elkészítés módját, sőt talán arra a pontra is eljutsz, hogy úgy tudod megenni azt a három apró kocka étcsokit, mint a mannát. Én a végére kifejezetten élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!