Le tudnék fogyni?
kb.172-173cm vagyok és kb. 85kg.
Valaki tudna írni valami edzéstervet? elsősorban hasról és mellről szeretnék lefogyni....járok kondizni alapvetően elég erős testalkatom van, csak van rajtam elég sok felesleg...mindent írjatok amit hasznosnak találtok csak a futást ne, mert az egyik lábam sz@rakszik, de ezt inkább nem részletezném.
Szóval, ha valaki tud egy bevált fogyókúrát vagy egy jó edzéstervet akkor légyszíves írja le..
Először is, nekem úgy sikerült fogynom, hogy megnöveltem a napi folyadékbevitelem mennyiségét, és így csökkent az éhség iránti vágyam. Mert a szervezet gyakran összekeveri az éhséget a szomjúsággal.
Továbbá napi rendszerességgel felüléseket és guggolásokat végzek, amik nekem nagyon bejönnek. :)
én meg hüvelyk ujjról szeretnék fogyni. 1. sorba. és ki nem sz.arja le? jön majd a jézuska és varázsol? NINCSEN helyi fogyás!
szálkásító táplálkozás (esetleg diéta) van és sport. edzéstervet meg nézz magadnak a builder.hu-ról, vagy kérdezz meg a teremben egy edzőt. nem tudom neked miért az lenne a legjobb, amit mi itt ismeretlenül írnánk.
A nagyobb folyadékbevitel nem hülyeség:) mert nem nagyon szoktam inni, bár enni se szoktam sokat.
Viszont sok kávét iszom, az baj?
Mármint tudom, hogy nem egészséges, de az hizlal?
a k.v.-ban lényegében nincs energia..
bár amíg 90 naposban gondolkodsz, addig nem sok esélyed van.
sajnos a 4 naponta történő teljes értékű fehérje bevitel kevés a szervezetünknek, így pedig a fogyáshoz sem lesz optimális helyzet. éhezéshez annál inkább.
Igazából nem gondolkozom 90 naposon, mert szerintem nincs sok értelme/haszna, csak viszonylag rövid idő alatt szeretnék lefogyni és nem tudtam melyik kategória lenne a legmegfelelőbb, így hát ide írtam.
Viszont valami hatékony diétát tudna mondani valaki?
Ne egyél .Hajtsd magad mit az állat.EGY hónap alatt már látszik a változás.
JA A KULCS KITARTÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!