Sokat ettem szénhidrátnapomon?
tegnap suliba voltam,aztán hazafelé vettem 2darab zsömlét,egy csomag ostlyát(kakaós)25dekás. ennek megettem felét,és a kétzsömlét.
ez sok?:S:S aztán vacsira,csokit ettem,egy keveset
lécci csak olyanok irjanak akik már végig csinálták,vagy csinálják

Mennyiségre kevés, minőségre kaki...
Vannak ennél sokkal jobb szénhidrtforrások is!
Zab, rizs stb...
elsö válaszoló: köszi,én még csak 2. héten vagyok :)
második válaszoló: ebben a diétában,a rizst úgy tudom keményítönapon kell enni...köszi neked is a választ.

Attól még hogy ez a szutty megengedi a csokitortát nem kell törvényszerűen cukros vackokat enni...
A szénhidrát meg ugyanaz mint a keményítő szóval teljesen mindegy hogy a rizs az szénhidrátnak vagy keményítőnek van minősítva. Nem tudom ki és milyen alapon döntötte el.
Egyébként olvasd el ezt a cikket: [link]
Ha nem is személyesen de ismerem a szerző munkásságát és hidd el nem a levegőbe beszél. Van egy érdekes hozzáállása az emberekez de ameddig bejönnek a tanácsai engem más nem érdekel.

Ha elolvastad volna a cikket akkor tudnád, hogy ezzel lehet fogyni, a cikk írója is elismeri. Csak azt is el kellene olvasni, hogy miből fogysz és hogyan illetve milyen következményekkel...
Ha csak gumicukrot eszel azzal is lehet fogyni... (jelentős izomveszteséggel, és szinte biztos a hosszú távú károsodás a szervezetben.) csak nem mindegy hogy milyen áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!