Szerintetek ha 1 hete nem ettem semmit mert egyáltalán nem kívánom a kaját akkor anorexiás vagyok?
A második vagyok.
Még annyit hogy ha nem eszel 1 vagy 2 nap után azt hiszem megszűnik az éhségérzet.
ha kövérnek látod magad annak ellenére,hogy nincs miből fogynod igen.
én voltam anorexiás és már csak nagyon a legvégén nem kívántam a kaját,egyébként vágytam arra,hogy én is finomakat egyek,de tudtam,hogyha megeszem akkor az rajtam meglátszik,mert ilyen az alkatom.
Nem. Az anorexia az, amikor azért nem eszel, mert testképzavarod van és kövérnek látod magad.
Ha nem kívánod a kaját, az másfajta betegség (miatt van). Házidoki, vérkép. Még mielőtt súlyosabb állapotba kerülsz - és nem a koplalás miatt, hanem amiatt a betegség miatt, aminek az étvágytalanság a tünete.
Hogyan nem estél még össze?
Én a hét elején koplaltam két napot (betegség miatt) utána már fájt a fejem és szédültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!