Szerintetek ha 1 hete nem ettem semmit mert egyáltalán nem kívánom a kaját akkor anorexiás vagyok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 15:58
11/13 anonim válasza:
egyébként biztos evett valamit különben ágyban feküdne olyan gyenge lenne. volt nekem is olyan időszakom amikor lelki okok miatt alig tudtam enni, de azért akkor is ettem naponta mondjuk egy croassant vagy ilyesmit.
tehát a nem evés az nem azt jelenti hogy egy falatot sem evett mert akkor már lassan haldoklana.
12/13 anonim válasza:
Velem is volt. hogy pár napig csak falatoztam, főként levest. De látogass meg egy orvost!!!
13/13 anonim válasza:
Én hat napja nem tudok enni... Egyszerűen nem tudok, mert a barátom elhagyott. 2 napig tényleg semmit nem ettem, csak vizet tudtam enni, másik négy napon meg egy-egy pogácsát ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!