Szerintetek ha 3 napjah nem ettem semmit mert nem kívánom a kaját akkor anorexiás vagyok, mert csak kakaót iszok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 12:49
1/20 anonim válasza:
Nem vagy anorexiás, csak egy tizenéves idióta, aki azt várja, hogy valaki beírja hogy "menj pszichológushoz" meg "anorexiás vagy" . Hát cseszd meg, mindjárt lesz egy kedves kis falásrohamod, és majd örülhetsz a plusz 6 kilónak. Gratulálok.
2/20 anonim válasza:
egyetértek az elöttem szólóval.. meg az anorexiások a büdös életbe se innának kakaót -.-
3/20 anonim válasza:
Nem tudom,hogy miert hiszi mindenki azt, hogy ha nem eszik 1-2-3 napig, akkor anorexias mar. Ez egy komoly es osszetett tobbnyire mentalis problemabol eredo BETEGSEG. Nem pedig egy divathobort, ami abbol all,hogy ‘‘jujj nem eszek 2 napig es anas leszek,mert az tok meno‘‘..
Amugy a kerdesedre a valasz, nem nem vagy az ezek alapjan.
5/20 anonim válasza:
Egy nagy lófa*t nem vagy te éhes!
Felfalnál egy fél disznót, ha nem hizlalna!
Ne akard bemesélni senkinek, hogy nem vagy éhes!
És nem, nem vagy anorexiás, csak egy agyilag nulla ember!
7/20 anonim válasza:
Én simán el tudom képzelni, hogy nem vagy éhes. Ha mondjuk megiszol naponta 5 nagy bögre cukros kakaót, az baromira eltelít. És nem, NEM VAGY anorexiás, mert egy anorexiás nem inna kakaót. De most komolyan, divat betegnek lenni? Mármint anorexiásnak pl.
8/20 A kérdező kommentje:
köcce de am nem mindennap sak kakaót iszok van olyan nap amikor csak ásványvizet v sima vizet iszok :D...
2011. febr. 27. 12:24
9/20 anonim válasza:
Te nem anorexiás vagy, hanem nem normális!!! Én sem mindig kívánom a kaját, de eszek, mert ha nem kap elég tápanyagot a szervezetem, akkor beledöglök. Érted mááárrr?????? -.-'
10/20 A kérdező kommentje:
értem , de am eddig is értettem
2011. febr. 27. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!