Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Szerintetek ha 3 napjah nem...

Szerintetek ha 3 napjah nem ettem semmit mert nem kívánom a kaját akkor anorexiás vagyok, mert csak kakaót iszok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 12:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Mit kell mindjárt leba*ni ha ezt megkérdi? Biztos nem ok nélkül nem evett 3 napig, én sem bírtam enni mert beteg voltam...ez ku*vára nem vicces!!
2011. febr. 27. 21:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Kedves utolso hozzaszolo! Akkor neked is leirnam, megegyszer (mivel elsore ugy tunik nem voltam eleg egyertelmu), hogy NEM attol lesz valaki anorexias, hogy nem eszik 1-2-3 napig, mert nem ehes vagy gyomor es/vagy belrendszeri panaszai vannak esetleg egyeb hanyassal/hasmenessel jaro betegseget probal atveszelni. Oke?
2011. febr. 28. 14:28
 13/20 anonim ***** válasza:

minap valami olyan eszméletlen finom harcsapaprikást ettem!

még eddig soha nem ettem ilyet - bár tudnék ilyen finom ételt készíteni!

2011. febr. 28. 17:34
 14/20 anonim válasza:
53%

Ha én tudok harcsapaprikást csinálni,szerintem a világon bárki képes rá :D

A kérdezőnek pedig,ha már ennyire unatkozol,és nem eszel csak kakaót szürcsölgetsz,szerintem forgasd át a Magyar Helyesírás kézikönyvét. Tudod,olyan sötétkék könyv,fehér betűkkel rajta,meg kellett venni magyarból de sose használjátok. Na,neked k*rvára kéne.

2011. márc. 1. 07:52
 15/20 anonim válasza:

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

Amúgy ilyet szerintem többet ne csinálj, mert pont az ellenkező hatást fogod elérni vele. Biztos nagyon menő mondani másoknak, hogy jaj, nem ettem 3 napja! De evvel csak azt éred el, hogy a szervezeted hiányt észlel a tápanyagokból, és mikor legközelebb eszel, mint az őrült, elkezd raktározni. Így, ha mondjuk 3 napi koplalással lement 1-2 kiló, a többszöröse jön vissza ugyanennyi idő alatt.

Máskor kérlek gondolkozz, mielőtt ilyen butaságokat teszel!

És a cukros kakaó is mind lerakódik ám!

2011. márc. 1. 19:05
 16/20 anonim válasza:
0%
nem vagy te véletlenül szerelmes? nekem az szokta elvenni a étvágyamat, vagy a szerelmi bánat :-)
2011. márc. 2. 12:46
 17/20 anonim válasza:
Én iszok, te iszol, ő isz. Szerinted jól van ez így? (Ez nem "offolás" és nem provokáció. Szorosan a témához tartozik.) Egyébként, kizárólag ivással is jól meg lehet hízni.
2011. márc. 3. 09:50
 18/20 anonim válasza:

de most miért kell oltani szegényt?? nem tudott valamit, megkérdezte. ennyi. nem kell leszidni ezért..

nekem is volt hogy napokig nem ettem..és ettől még senki sem hülye! igaz, szüksége van a szervezetnek táplálékra. de ebbe nem fog belehalni.

szerintem tisztában van a kérdező a dolgokkal, csak nem biztos hogy tudta mi is elég pontosan az az anorexia!

2011. márc. 3. 14:12
 19/20 anonim válasza:

Tényleg nem kéne szegényt bántani még akkor se, ha butaságot csinál.

De figyelj, tényleg ne csinálj ilyet soha többet, de nem csak azért, mert utána még többet hízol, az a legkevesebb, sokkal inkább azért ne, mert ezzel tönkreteszed magad és nagyon megbetegedhetsz.

Én is vagyok úgy néha hogy nincs étvágyam, mégis minden nap rendesen eszem, néha még többet is egy kicsit mint kéne.

De ez nem baj, mert közben figyelek arra hogy ne hízzak el, és te se lennél attól még kövér hogy eszel annyit amennyi jólesik :)

2011. márc. 4. 17:03
 20/20 anonim válasza:
Nem, csak egyszerűen nem kívánod az ételt. Nincs ebbe semmi különös! Én is voltam már így! :)
2011. márc. 6. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!