Van valaki akit 60-ról ment 50-re?
Haáááaa most nem értem mia a bajod, itt nem mindenki testépítő nem akar izmos lenni vagy edzett vagy valami, egyszerűen csak le akar fogyni ez is baj! Há hogy néznénk ki ha mindenkinek 50-es karja lenne meg 80-as combja, az nem jó! Meg a testépítők amúgy is felfújóporokat használnak amiben állítólag kox van! :P
A kérdezőnek ajánlanám a Gastroyal új durbó diétáját, amiben csak brokkolipürét meg algapürét lehet enni két hétig, hozzá meg ilyen algaleves gyümölcslevet inni! Heti 3-5 kg és lepucol mindent, izmot, immunrendszert, hússal együtt! Olvasom hogy itt többeknek bevált szerintem próbáld ki!
"Haáááaa most nem értem mia a bajod, itt nem mindenki testépítő nem akar izmos lenni vagy edzett vagy valami, egyszerűen csak le akar fogyni ez is baj! Há hogy néznénk ki ha mindenkinek 50-es karja lenne meg 80-as combja, az nem jó! Meg a testépítők amúgy is felfújóporokat használnak amiben állítólag kox van! :P "
Bmeg a diéta az diéta ha testépítő vagy vagy ha Teri néni a vegyesboltból akkor is.
60perc szobakerékpározástól meg soha a büdös életbe nem leszel izmos főleg hogy a diétás kaja mellett szinte lehetetlen izmosodni....
Kox-szal meg fűtenek te fékezett habzású jobb ha tudod...
Felfújó port meg te ettél sokat és az agyadra hatott.
Ennyi erről. A testépítők is ugyanolyan emberek mint bárki más csak éppen értenek a fogyáshoz, meg az izomépítéshez, és ezért néznek ki így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!