Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 15 és fél éves fiú vagyok 163...

15 és fél éves fiú vagyok 163 centi, és 86 kiló. Kb.10-15 kilótól szeretnék megszabadulni ami sohasem ment le.5 éves koromtól fociztam 12 éves koromig, azóta tekézek. Valakinek van-e valami segítsége, amit megtudna osztani? Köszönöm!

Figyelt kérdés
Mind kettővel heti háromszor 1,5 órát mozgok, de sosem fogytam tőle, nyílván azért mert megszokta a szervezetem. Ahova járo kedzésre ott van konditerem is, azt is igénybe szoktam venni, de nem mindig főleg biciklizésre.
2010. febr. 8. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Rosszul táplálkozol az a baj... Azon múlik 80%-ban, hogy hogy nézel ki.
2010. febr. 8. 16:27
 2/7 A kérdező kommentje:
És mi az amit konkrétan ajánlanál?
2010. febr. 8. 16:30
 3/7 anonim válasza:

Akkor reggelire egyél sokat..töltsd tele magad. ebédre normál adag, délután meg csak gyümölcs vacsorára rengeteg víz. este minimum 200felülés És normálisan étkezz. Vagy eesetleg csináld meg a 90napost.

És a szervezetnek szüksége van arra,hogy RENDSZERESEN(!) mozogj. Nem úgy hogy néha biciklizek csinálok 50fekvőt és ezzel el van intézve egy hétre. hanem rendszeresen, és ugyan azokat a gyakorlatokat csak kicsit többet. mindig többet és hidd el le megy az a pár kiló.

2010. febr. 8. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Jó, értem meg fogok próbálkozni evvel.

Igazából az iskola miatt nem nagyon lehet betartani, az ebéd részét, 6500 forintot meg nem fizetek a menzai ételért. És egyébként heti három edzésem van.

Köszönöm.

2010. febr. 8. 20:40
 5/7 anonim válasza:
Az is lehet a baj, hogy lassabb az anyagcseréd az átlagnál, akkor viszont sokkal többet kell dolgoznod a fogyásért. Javaslom, hogy reggel egyél sokat, délben átlagos mennyiséget, este pedig keveset. És persze szerezz egy egészséges étrendet a netről, mert ha sok gyorskaját fogyasztasz, akkor mindegy mennyit mozogsz, sehogy se fog menni a fogyás. Ha izzasztod magad az is nagyon hatásos lehet, persze testmozgással párosítva.
2010. febr. 10. 22:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm!
2010. febr. 11. 20:10
 7/7 anonim válasza:
mennyél el boxolni és ha kitarto vagy akkor nagyon jó test alkatod lessz én már 5 éve boxolok és nagyon sok kövér gyerek jött oda boxolni és nagyon le fogytak....
2010. nov. 3. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!