Csirke pörkölthez mit egyek? (Ha diétázom. )
Bízom benne, hogy csak rossz helyre írtad a kérdésed.
Amúgy én köretnek mindig salátát eszek, teljesen megszoktam. Savanyúság is nyugodtan mehet.
Petranova
Hú, akkor nagyon rosszul kezted ezt a diétát.Amúgy akkor milyen napod is volt, mikor csirkepörköltöt ettél?
Először is,reggel csak gyümölcsöt szabad enni, másodszor, ha fehérje napod van, akkor megengedett a csirkepörkölt, pontosabban csak a csirke hús, a szaft nem!
Egyépként a pörkölthöz, köretnek salátát egyél, ez egészséges és nem is hízlal.
Jobb ha utánanézel ennek a diétának, hogy tisztában legyél a napokkal és az ételekkel.
Fejes salátát ecettel. Más nem kell! A szaftját hagyd ott! És a bőrét is, csak a színhusi.Vagy ubit.
Ha nagyon akarsz ehetsz rizst.Ha van, inkább barnát.
De ha úgyis kihagytad az ebédet a tízórait meg a vacsit is, akkor most uzsira szerintem ehetsz amit akarsz.
Mi is így szoktunk diétázni, kevesebbet eszünk, kész. Én volt hogy abált szalonnát ettem puha kenyérrel, de csak délután és mást nem, meg más napokon is keveset és úgy is fogytam A végösszeg a lényeg. Le fognak hurrogni a diétafanok, de ne törődj vele. Nem muszáj életformát csinálni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!