28 napom lenne lefogyni, tanácsokat szeretnék kérni, hogy sikerüljön. Mit tegyek?
hát elég későn akarsz te ebbe bele kezdeni..
én a karomat úgy "csinosítottam", hogy fogtam 1-1 másfél literes üveget (természetesen telit) és fej fölé kinyomtam naponta 20× mellkastól kinyomtam 20× és oldalra kitartottam fél percig.. ez eléggé jól használt nekem.. (:
csípőmmel eddig még nem volt baj.
Rubint Réka az alap, mellette igyál sok vizet, és diéta: sovány hús salival, semmi cukor. Ihatsz jegeskávét( cukor nélkül, max édesítővel), citromos vizet is.)) A kenyeret, péksütit felejtős:))
Sok sikert!
Én pasi vagyok, de három javaslatom lenne.
1. Tudatosítsd a vágyad (jól kinézés, vagy fogyás?) Egy jól kiválasztott ruha ápol és eltakar. :)
2. Tűzz ki magadnak reális célt, és ahhoz tartsd magad
3. Felejtsd el, hogy csak a vékony nők lehetnek szexisek! Minden a belső kisugárzáson múlik. Az "énkép" a lényeg!
Van egy lány barátom, 158cm, rengeteg kiló, olyan vastag a combja, mint az én derekam, de mégis minden pasi megfordul utána az utcán.
4 ne egy fesztivál kedvéért akarj lefogyni, hanem a sajátodért (ha a fesztivál kedvéért teszed, akkor tutira csalódás lesz - főleg, ha senykivel nem ismerkedsz meg, és utána kamtostul visszahízol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!