Missed ab után vagyok és tanácsokat szeretnék kérni, hogy miket javasoltok, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba?
Sajnos a 12. heti uh-on szembesültem vele, hogy nincs szívhangja a babának, túl vagyok a műtéten is már. Tele vagyok félelemmel, de neki szeretnénk vágni majd megint. Addig is szívesen venném a tanácsait azoknak, akik hasonló cipőben jártak már, hogy mire figyeljek oda, milyen készítményeket szedhetnék, mivel segíthetném, hogy egészséges életrevaló kisbabám legyen.
Köszönöm előre is!
először is sajnálom.
másodszor fontos, hogy betartsátok azt a pihenési, regenerálódási időt amit a doki javasolt.
fontos, hogy ne vetítsd ki a köv. terhességre ezen rossz tapasztalatodat, minden terhesség más. sokan átestek missed ab-on, és sokaknak utána egészséges babájuk született.
fontos szerintem, hogy ne akard tudni az okokat, mert általában nem lehet tudni és csak beleragadsz ebbe a gondolatba, muszáj tovább lépni.
szedj c vitamint a regenerálódás érdekében és e vitamint a méh erősödésére. vagy/és terhesvitamin.
amúgy a szervezet gyorsan regenerálódik, inkább fejben kell elrendezni a dolgokat, de ehhez nincs gyógymód, mivel minden ember más.
kapcsolódj ki és mielőbb kívánom, hogy sikerüljön a baba.
Sajnálom. :( Nekem a 8-9. héten halt el a magzatom, 6 hetes kontrollon a doki azt mondta, hogy minden rendben, lehet próbálkozni. Nekünk egyből összejött a baba, következő hónapban már +-at teszteltem, már 2 éves. Minél kisebb terhesség szakadt meg, annál hamarabb helyreáll a szervezet, a dokid tanácsát fogadd meg. Terhesvitamint szedjél mindenképp, nekem még 1 szem folsavat ajánlottak mellé naponta.
Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön egy egészséges kis lurkó!!!
Mégis hogyan lehetséges, hogy az egyik orvos szerint 6 hét is elég, a másik meg 6 hónap szünetet javasol?
Hogy lehet ennyire különböző a véleményük?
Nekem sajnos már volt egy 26. heti magzatelhalásom, ott fél évet mondott a doki, aztán a 7.héten missed ab, ott 3 hónapot javasolt.
Én méhpempőt szedek, a piacon árulja egy bácsi, meg femibion terhesvitamint.
Nekem szintén a 12. héten volt.5 hónap múlva kellett visszamennem a dokihoz, aki elküldött egy vérvételre, majd csinált egy uh-t.Akkor mondta, hogy minden rendben, lehet próbálkozni.
Én Aloe Vera Berryt-t ittam a műtét után 3 hónapig.
A próbálkozás 3. hónapjában sikerrel jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!