Szoptatás alatt próbáltátok már a 90 napos diétát?
6 hónapos lesz a fiam. Jó lenne elkezdeni valami fogyókúrát, de nem szeretném ha elapadna a tejem. Tudom, hogy ez nem a fogyókúra időszaka, de szeretnék mégegy babát mielőbb, és szeretném visszaszerezni a terhesség előtti súlyomat, mert nem vagyok sajnos vékony, és most is eléggé nehezen viseltem a túlsúlyt.
Kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik kipróbálták így! A "nem most kellene kipróbálni" válaszok nem érdekelnek. Köszönöm!
NEM!!!
Nem szabad, mert méregtelenít, és ez belekerül a tejbe...
Szerintem nyugodtan elkezdhetet, mert mindent ehetsz, csak mértékkel, és a kellő napon.Próbálja meg fokozatosan fogyni, és ne hirtelen.
Én próbáltam, de a szoptatások után mindig olyan éhes voltam,hogy mindig feladtam...
sok sikert és kitartást
Igen, pont ezért erre a 90 naposra gondoltam, mert mikor régebben csináltam, rá voltam kényszerítve, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt egyek, amit mostanában nem eszek annyiszor.
Te mikor próbáltad mennyi ideig csináltad? A tejed nem lett kevesebb?
szerintem a tejed attól lesz kevesebb, ha keveset iszol, úgyhogy nagyon sokat igyál,
én sajnos nem tudtam csinálni, csak pár napig, mert nem volt kitartásom, mert este szoptatás után, ami már aznap vagy a kilencedik volt, még 16 hónaposan is, nagyon éhes voltam, de amikor abbahagytuk a szoptatást, akkor az evésre is odafigyeltem, és sikerült lefogynom,most is a 90 naposat csinálom
remélem neked lesz kitartásod, sok sikert
A 90 naposat próbáltam, most is azt csinálom, hát szépen kipucol, az biztos...
nem szabad szoptatás előtt, ez benne van az alapszabályokban, csak páran csesznek elolvasni (nem rád gondolok)...
uccsó voltam:
mármit a szoptatás befejezése előtt nem szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!