Szoptatás alatt csinálta valaki a 90 napos diétát?
Figyelt kérdés
Orvosi okok miatt muszáj lenne diétáznom de amit az orvos megadott azt nem szeretném csinálni.(1200 kalóriás)
Szoptatást nem akarom abbahagyni! 6hós a kislányom.
Azt olvastam,hogy a 90 napos diéta nem is diéta csak étrend módosítás és bele vágnék.Kihagynám a víznapot.A gyümivel meg nincs gond.
Aki csinálta a tapasztalatokat várnám.
Előre is köszönöm!
2010. júl. 29. 09:36
1/9 anonim válasza:
Gyümölcsnap = gyüm.cukor = szénhidrát.
Keményítőnap = keményítő = szénhidrát.
Szénhidrátnap = szénhidrát.
A fogyás alapja a szénhidrábevitel csökkentése (nem elhagyása, csak csökkentése).
Szerinted mitől fogsz fogyni, ha 4 napból 3-szor szénhidráttal tömöd magad? Ha meg nem eszel rendesen, elapad a tejed.
Egyél húst zöldséggel ebédre meg vacsorára, az nem hízlal.
2010. júl. 29. 09:46
2/9 A kérdező kommentje:
Gyümi napot kihagynám.És akkor olyan lenne mint a szétválasztó diéta.Így már jó lenne?
Aki csinálta az írjon!
Elsőnek köszi ezt már olvastam.:)
2010. júl. 29. 09:58
3/9 anonim válasza:
az egy dolog, hogy a saját egészséged leszarod, de legalább a gyerekeddel törődj: hülye diéták helyett kiegyensúlyozott étrend( b+ pláne, ha az orvos összeállított neked egyet) + sok sport kezdetnek séta és úszás a gyerekkel....
2010. júl. 29. 10:29
4/9 anonim válasza:
szerintem egyébként is baromság a 90 napos diéta, szoptatás alatt meg pláne. úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű tejed legyen, és a gyereked is megfelelően fejlődjön tőle, nem elegendő négynaponta fehérjét enni. próbálj meg egészségesen étkezni, egyél sok zöldséget és sovány húst, csökkentsd a szénhidrát bevitelt (DE NE HAGYD EL TELJESEN) és emellett kezdj el mozogni. nem hiszem, hogy ne lenne napi fél órád tornázni valamilyen dvd-re
2010. júl. 29. 11:45
5/9 anonim válasza:
én most csinálom a 90 naposat... és hatásos de rengeteg akaraterő kell hozzá és tudom sajnos hogy nem egészséges amit csinálok de másmilyen diétát képtelen lennék végigcsinálni de miután ezt végigvittem (1 hónap van hátra) életmódot szeretnék váltani.. szoptatás mellett NE kezdj bele igazuk van az előttem szólóknak egyél rendesen csak nem mind1 mit és a mozgás is valóban belefér a napodba a párod biztosan szívesen vigyáz 1 órácskára a picire vagy aludni is szoktak a babák... vagy séta a babával baba-mama úszás... millió dolog van amit akár a babával 1ütt is csinálhatsz:) sok sikert:)
2010. júl. 29. 12:05
6/9 anonim válasza:
Első vagyok. Csak óvatosan a hirtelen megterhelő sporttal, mert az is elapasztja a tejet.
2010. júl. 29. 14:10
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem szarom le az egészségem és a gyerekemét sem!!!Évek óta nem eszem kenyeret és tésztát,minden nap tornázom 2. gyermekem és az elsőt is 9 hónapig szoptattam.De a sulyomtól az ízületeim tönkrementek és nagyon fájnak.Ezért sürgősen fogynom kéne.
Ezért tettem fel a kérdést.
2010. júl. 29. 14:26
8/9 anonim válasza:
Nekem ismerősöm a norbis módszer szerint evett szoptatás alatt így fogyott is, teje is sok volt. És nem egészségtelen
2010. júl. 29. 18:37
9/9 anonim válasza:
Milenne, ha buta fogyókúra helyett csak szimplán egészségesen táplálkoznál? Jó tudom ezért dolgozni is kell, dehát a gyerek és a te gészséged a legfontosabb most. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!