Mennyi vizet lehet inni egy nap, anélkül, hogy problémát okozna?
Figyelt kérdés
90 naposat csinálom... először másfél litereket ittam, de ráálltam a napi 3-4 (néhanpaján 5 liter vízre)... Lehet ebből problémám?2008. febr. 6. 11:24
1/7 anonim válasza:
Az hogy sok vizet iszol nem probléma, aza probléma ha a vizen kívül más nincs a szervezetedben. Afrikai éhez´öknél lehet látni nagy hasu csont bör gyerekeket, nincs táplálék csak víz.
igyál csak de egyél is hozzá. én volt hogy viznap után majdnem elájultam. fájt az éhség már.
2/7 anonim válasza:
Max. annyi problémát okoz, hogy sokat kell járnod WC-re. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Rendesen csinálom a 90 napos diétát, eszek is mellette, és egyáltalán nem esik nehezemre ennyi vizet meginni. Csak kicsit bepánikoltam, nem akarok víztelhetetlenség miatt bajt okozni magamnak...
A WC-re járást kibírom...
Köszönöm a válaszokat!
Esteleg még valaki??
2008. febr. 7. 07:56
4/7 anonim válasza:
Ha vmilyen testmozgást is végzel mellette, akkor az megnöveli a folyadékigényedet 1óra/5dl-el,erre figyelj! Igyál naponta egy bögre csalánteát (nincs rossz íze), ez segít kiüríteni a felesleges vizet és erősíti a vesédet, tisztítja a vért!
5/7 anonim válasza:
A víz csak segíthet. Minél többet iszol, annál jobb. Kitisztítja a szervezetedet.
6/7 anonim válasza:
Ugye nem csak vizet iszol,hanem ásványvizet? Mert ha csapvizet iszol akkor ennyi az veszélyes,mivel kimossa az ásványi anyagokat és a vízben oldódó vitaminokat a szervezetedből.Ezért nem tanácsos nyáron csapvizet inni,mert vízmérgezésst lehet kapni azaz sokkot kapsz.Ha ásványvizet iszol akkor nincs gond,de szerintem a napi 3 liter bőven élég.Én is 2-3 literközött iszom minden nap.
7/7 A kérdező kommentje:
Csak és kizárólag szénsavmentes ásványvizet iszok, és igyekszem a 3 liternél megállni. Bajt nem szeretnék magamnak okozni!!
Köszönöm a válaszodat!!
2008. febr. 10. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!