Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mennyi vizet lehet inni egy...

Mennyi vizet lehet inni egy nap, anélkül, hogy problémát okozna?

Figyelt kérdés
90 naposat csinálom... először másfél litereket ittam, de ráálltam a napi 3-4 (néhanpaján 5 liter vízre)... Lehet ebből problémám?
2008. febr. 6. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Az hogy sok vizet iszol nem probléma, aza probléma ha a vizen kívül más nincs a szervezetedben. Afrikai éhez´öknél lehet látni nagy hasu csont bör gyerekeket, nincs táplálék csak víz.

igyál csak de egyél is hozzá. én volt hogy viznap után majdnem elájultam. fájt az éhség már.

2008. febr. 6. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Max. annyi problémát okoz, hogy sokat kell járnod WC-re. :)
2008. febr. 6. 13:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Rendesen csinálom a 90 napos diétát, eszek is mellette, és egyáltalán nem esik nehezemre ennyi vizet meginni. Csak kicsit bepánikoltam, nem akarok víztelhetetlenség miatt bajt okozni magamnak...

A WC-re járást kibírom...

Köszönöm a válaszokat!

Esteleg még valaki??

2008. febr. 7. 07:56
 4/7 anonim válasza:
100%
Ha vmilyen testmozgást is végzel mellette, akkor az megnöveli a folyadékigényedet 1óra/5dl-el,erre figyelj! Igyál naponta egy bögre csalánteát (nincs rossz íze), ez segít kiüríteni a felesleges vizet és erősíti a vesédet, tisztítja a vért!
2008. febr. 9. 00:40
 5/7 anonim válasza:
A víz csak segíthet. Minél többet iszol, annál jobb. Kitisztítja a szervezetedet.
2008. febr. 9. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugye nem csak vizet iszol,hanem ásványvizet? Mert ha csapvizet iszol akkor ennyi az veszélyes,mivel kimossa az ásványi anyagokat és a vízben oldódó vitaminokat a szervezetedből.Ezért nem tanácsos nyáron csapvizet inni,mert vízmérgezésst lehet kapni azaz sokkot kapsz.Ha ásványvizet iszol akkor nincs gond,de szerintem a napi 3 liter bőven élég.Én is 2-3 literközött iszom minden nap.
2008. febr. 10. 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak és kizárólag szénsavmentes ásványvizet iszok, és igyekszem a 3 liternél megállni. Bajt nem szeretnék magamnak okozni!!

Köszönöm a válaszodat!!

2008. febr. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!