Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyásban okozhat problémát...

Fogyásban okozhat problémát ha esti étkezésem a nagyobb?

Figyelt kérdés
Reggelizni nem szoktam mert akkor nem vagyok éhes, csak délben és este alvás előtt szoktam enni. Néha elmarad az esti étkezés is amikor túl fáradtan érek haza.
2010. ápr. 5. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
este 6után amit eszel 2szer jobban hizlal. reggelizni kell a legtöbbet.persze egészségesebb dolgokra gondoltam.
2010. ápr. 5. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Hahó !......itt a józanság

Felejtsd el ezt az esti 6 utáni mitoszt, tudod én hogyan fogytam le 20 kilót ? Bő reggeli és még bőbb vacsora. A déli kaja mindig valami könnyű volt. Szóval ne dőlj be az ilyen 6órásoknak. Mellesleg nem is voltam túlsúlyos, szóval no comment

2010. ápr. 5. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

este 6 után ne egyél sokat:D

max igyál meg egy pohár tejet..:]

2010. ápr. 5. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Lefogytál 20 kilót és nem voltál túlsúlyos? Egy kivizsgálás nem ártana, ez ugyanis nem normális, főleg ha közben normálisan (és este is) kajáltál.

Nem kéne fogyózoknak ilyen tanácsot adni.

--

Kérdező, nem fogsz lefogyni, ha nem eszel naponta többször. Normálisan kell reggelizni (akár éhes vagy, akár nem, ha nem, szerencséd van, mert kevesebbet fogsz enni), ebédelni, vacsorázni pedig könnyűt, salátát hússal. Semmi szénhidrát (liszt, cukor). Étkezések között valami gyümölcs (kivéve banán, szőlő) vagy natúr joghurt.

Hidd el, nem lehet naponta 1-szer (2-szer) enni, úgy lelassul az anyagcseréd, hogy semmi nem fog lemenni.

2010. ápr. 5. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

én 30 kilót fogytam. Estére bement fél kiló kenyér, jó zsíros szalonnával és kolbásszal. Néha a filmnézés közben elrágcsáltam 1-2 tábla csokit.

komolyra fordítva a szót, estére ne egyél szénhidrátot, én este 9-10-kor is eszek, de már csak zöldség (rosokban gazdag)és magas fehérjetartalmú kaja megy (csirkemell és túró)

2010. ápr. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!