Nem vagy kicsit öntelt? Bár nem írtál hülyeséget, mert a kérdező annyi narancsot ehet amennyit akar, akár éjjel is, nem fog hízni a narancs fruktóz tartalmától egy grammot sem.
2009. febr. 3. 23:01
12/31 anonim válasza:
Nem cinizmus, valóban érdekel. Miért nem? A narancs esetében a fruktóz hová tűnik el? Most komolyan. Főleg kilószámra... Ha igazatok van és ez biztos, zsákszámra fogom enni, mert imádom.
2009. febr. 4. 08:37
13/31 anonim válasza:
Nem vagyok öntelt csak nagyon megörültem hogy végre tudok valami hasznosat válaszolni amivel sokmindenkinek használhatok :)
2009. febr. 4. 11:44
14/31 anonim válasza:
Segíthetek, ezt akartam írni :D
2009. febr. 4. 11:45
15/31 anonim válasza:
De ha tudod, hogy hasznos, amit írtál, akkor írd le végre vagy te vagy más az okokat is, miért nem hízlal a narancs, hová kerül a fruktóz belőle?? Azóta sem értem, pedig szeretném.:) Tényleg.
2009. febr. 4. 12:18
16/31 anonim válasza:
Hát figyelj nekem fogalmam sincs, ezt egy orvos megtudná mondani, de én ehhez nem értek :) egyszerű nyelven a lényege, hogy több kalória kell ahhoz hogy feldolgozza a gyomor a narancsot mint amennyi magában a narancsban van. De hogy miért, azt pontosan nem tudom.
2009. febr. 4. 15:09
17/31 anonim válasza:
Köszönöm. Tehát akkor ezt valahonnan hallottad és innentől higgyem el. Ez nekem kevés, de köszi a választ.
2009. febr. 4. 15:11
18/31 anonim válasza:
Nem csak hallottam hanem tapasztaltam. Sőt azt kell mondjam neked előbb tapasztaltam mint hallottam. Tavaly nyáron nyaralás miatt a menszeszemet akartam 3-4 nappal eltolni citromlé ivásával, és 2 hét alatt 6 kiló lecsúszott rólam és nem értettem miért, mert ugyanúgy ettem!! Aztán kezdtem kapizsgálni hogy a citromlé az oka! De persze azóta nem ittam citromlevet mert 1: nem jó a gyomornak 2: ez egyszeri alkalom volt a nyaralás miatt és nem akarom a menszeszem összezavarni. Aztán utánkérdeztem és kiderült hogy igen a citromlé az oka hogy felgyorsultak bennem a dolgok.
Nem kell nekem elhinned :) Senkinek nem kell elhinni. Nem is akarom elhitetni senkivel, én csak válaszoltam a kérdésre amit feltett valaki :) Ahogy senki nem tudja rámerőszakolni a 90 napos diétát ugy én se fogom senkire a narancsot. Sőt: ha rám hallgattok, azt esztek amit akartok :D
2009. febr. 4. 16:09
19/31 anonim válasza:
Ez mind szép és jó.. de este nem eszünk gyümölcsöt. Keressetek rá, van egy ilyen kérdés. Nationalen is hallottam múltkor valami műsorba.
De elvileg tényleg még fogyaszt is. De én utálom.. wááá :S
2009. febr. 4. 17:09
20/31 anonim válasza:
Mi ez az új hiszti már megint? A kakaós csiga meg a keksztekercs, az hízlal, de ne már hogy a narancs. Ez már a ló túlsó oldala, csak az mondja, hogy hízlal, aki szerint a botsáska ma a szépségideál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!