A rágó hizlal? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.
Figyelt kérdés
Napi 1-et 2 őt veszek be, Orbit sárgadinnye
szeretném tudni hogy ez a napi adag hizlal-e
(rágót nem nyelem le csak 1 óra után,
2011. jan. 11. 07:22
1/6 anonim válasza:
Nem hizlal. Ez hülyeség, sőt, mivel cukormentes, hashajtó hatású az az anyag, amit cukor helyett raknak bele. Én jobb szeretem azokat a rágókat, amikben cukor van. Ha valaki kövér, nem a rágótól lesz kövér, ezt elhiheted.
2/6 anonim válasza:
Nem.Csak ha rágózol megtelik a gyomrod levegővel,felmegy a gyomorsavad és csak éhes leszel tőle,és felfújódsz! Ezért fogyókúra alatt nem ajánlott!
3/6 anonim válasza:
Ha rágóguminapon eszed, akkor nem hízlal.
Meg egyébként sem, mert nem cukorral készül.
De olyat még nem hallottam, hogy ha már nem kell, nyeljük le. Bele se merek gondolni, miből lehet.
4/6 anonim válasza:
ez fájt..... biztos a sok rágótól híztál...:))))
5/6 anonim válasza:
viszont én akkor szeretem a rágót mikor rossz a szám íze és éhes vagyok
6/6 anonim válasza:
Testépítők szokták használni verseny alőtt, mert éhségérzetet hoz, vagyis valamelyest fogyasztó hatású. Szóval rágózz egész nap, nagy baj nem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!