A narancs hízlal ha este eszek?
A narancsban soka gyümölcscukor, ami ugyan hasznosabb a testnek, mint a sima cukor de ettől még van benne. Nem a kalóriatartalmat kell nézni, hanem lebontani azt zsír-ch- és fehérjetartalomra. A nari egészséges, de este én nem enném.
Ribizli, málna. Ezekben kevés a cukor.
Az igaz, hogy a banánban a legtöbb a szénhidrát a gyümölcsök közül, de a szőlő sem marad le tőle.
Lehet legyinteni az este megevett narancsokra, csak aztán nem kell csodálkozni, ha makacskodnak a kilók.
Hát :D Ide én kellek ugy látom :)
Kedves kérdező: a narancs NEGATÍV KALÓRIA! Egy 50 kalóriás narancs feldolgozásához 150 kalóriát éget el a tested! Ugyanez van pl az almával meg a citrommal is! Mind negatív kalóriásak! Én állandóan narancsot zabálok, valamelyik este is 1 óra alatt másfél kiló (!!!) narancsot faltam be! Nagyon de nagyon hízékony vagyok, ugyhogy nekem elhiheted, hogy nyugodtan ehetsz narancsot nemcsak este hanem éjszaka és akármikor!
Negatív kalóriás ételek:
Zöldségek: spárga, cékla, brokkoli, káposzta, sárgarépa, karfiol, zeller, cikória, chili, uborka, zsázsa, fokhagyma, zöldbab, tök, póréhagyma, saláta, hagyma, retek, spenót, fehér répa, cukkini, paradicsom
Gyümölcsök: alma, áfonya, sárgadinnye citrom, lime, mangó, narancs, papaya, barack, grapefruit, ananász, málna, eper, mandarin, görögdinnye
De a narancs meg a citrom a legbrutálabb! Úgyhogy nyugodtan egyed a narancsot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!