Ha sokat kakilok fogyhatok?
Próbálok minél többet kakilni mostanság. Nem tudom mennyire segít, ha sokat kakilok. Jó lenne lefogyni.
Próbáltad már?
Szerintem nem kamu, amikor anorexiás voltam, én is ezt hittem és ha egy nap többször kakiltam, akkor boldog voltam, hogy biztos többet fogyok.
A válasz pedig nem. Akármi okozhat több kakit, pl puffadásos reakció egy ételre, menzesz, stb. A tested puffad vagy az emésztéssel probléma van és a szervezet így reagál.
Ugyanúgy, ha egyben megiszol 2 l vizet, többször pisilsz, ettől nem fogysz, csak a szervezet kiüríti a felesleges folyadékot, amit nem használ fel és mivel 300 ml -nél már érzed az ingert, ha lány vagy, 500 ml-ig bírja a hólyagod, ezért több wc látogatással üríted ki.
Ugyanúgy nem fogysz, ha pl egy szélviharban valami a szemedbe megy és kikönnyezed, ez a szervezet természetes reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!