Ti, akik januárban kezdtétek a 90naposat hogyan telt a tegnapi és a mai nap?
Figyelt kérdés
Nekem a gyümölcs-reggelitől kicsit ég a gyomrom, remélem elmúlik majd...........2009. jan. 2. 12:31
11/13 anonim válasza:
Ha mindig bűnöznél egyél almaszirmot. Béres Alexandra van az elején, és szerintem tök finom :D asszem gyüminapon is lehet enni.
12/13 A kérdező kommentje:
A tegnapi gyümölcsnap után jól esett ma egy kis husi meg saláta,na meg persze az is felvillanyozott, hogy 4nap után be bírtam gombolni azt a nadrágom, amit eddig nem tudtam, úgyhogy azért is folytatom!!!!Kitartást mindenkinek!!!
2009. jan. 5. 16:22
13/13 anonim válasza:
SZia!Én is januárban kezdtem, igaz nem 1-jén, hanem3-án, de egész jól bírom. Mondjuk a csoki nagyon hiányzik.:) 6után már nem eszek semmit, max gyümölcsöt, ha nagyon éhes vagyok.Azt hallottam, hogy jó, ha valakivel együtt csinálod, ez tényleg igaz, szerintem sokat segít.Csináltam már szénhidrátmentes diétát is, az nagyon durva, fogytam vele, de sokkal jobb, hogy a 90 naposban mindent ehetsz.
Üdv.:
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!