Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Vasárnap kezdem a 90naposat!...

Vasárnap kezdem a 90naposat! Valaki kezdi velem?

Figyelt kérdés
Valakinek muszály elmondjam hogy mikor és mit ettem,kiváncsi vagyok a véleményekre és a tanácsokra!aki hasonlóan van velem az irjon nekem!
2011. máj. 6. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:

én nagyon szívesen :D

én hétfőn akartam kezdeni, de akkor legyen vasárnap :)

ha gondolod, írj :)

2011. máj. 6. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért nem kezditek el akkor már 2012.01.01-én?Az olyan szép dátum:D

Egyébként viccet félretéve,sok sikert nektek,még így ismeretlenül is!:))

2011. máj. 6. 23:08
 3/6 anonim válasza:

Akkor inkább legyen 2012 12.12. nem?:D

Am hajrááá nektek:D

2011. máj. 6. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem kezdem el, de írhatsz nekem, kíváncsi vagyok mit eszel 90 nap alatt.Lehet esetleg egyszer én is kipróbálom.
2011. máj. 7. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:

OFF: muszáJ

On: Én egy ésszerű életmódot követek, nem ilyen marhaságot.

2011. máj. 7. 10:39
 6/6 patricica7 válasza:
Én szombaton kezdtem, persze mivel hirtelen elhatározás volt, ezért abból amit éppen találtam. Így lett az ebédem egy liter tej. Ma vasárnap párolt zöldségkeverék lett. Hozzá csalamádé. Holnapra spagettit tervezek a kedvenc chilis bazsalikomos citromos olívaolajos öntetemmel. Ha jó neked is, akkor rendszeresen levelhezhetnénk, mert általában feladom pár nap után. Már az is valami, hogy nem ettem meg egy csomó szemetet, meg maradékot a kölykök után.
2011. máj. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!