Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » NAGYON kövér vagyok, tapasztal...

NAGYON kövér vagyok, tapasztalatok fogyásnál?

Figyelt kérdés

Nagyon kövér vagyok, rosszul érzem magam a bőrömben. Elhatároztam hogy le fogok fogyni 15-20 kgt.

Egy jó ideig evészavarral, túlevéssel küzdöttem, de ezt sikerült legyőznöm és talán igy könnyebb lenne a fogyás is. Viszont elég nagy etkű család vagyunk mindenki túlsúlyos és mikor össze jön a család rögtön enni ülünk le addig amíg mozdulni sem birunk. Tudom hogy ez nagyon rossz szokás, de amióta eszem tudom így vagyunk, már megszokásból is. Van valami tanács hogy ilyenkor ne egyem túl magam, tudjam hol a mérték?

Illetve az édességel van még kisebb nagyobb gondom, ugyanis nagyon imádom, szinte már függő vagyok. Ha elkezdek enni valami édeset, nem tudom abba hagyni amíg van. Amikor kívánom az édességet mit egyek/igyak (almaecetes vízről ehelyes zöld teáról hallottam)?

Az utolsó kérdésem pedig az hogy az edzést hogyan oldjam meg suli mellett? Heti hányszor, hány percet? Cardio, vagy a 7M Women van letöltve, ott szoktam csinálni edzéseket és elég jók, csak gondolom ilyen szintű fogyáshoz nem elég. A hét elején nagyon nagy motivációm van és az skaraterőm még ölni is tudna, de hétvégére ez elfogy. Mindig így vagyok ez ellen is tudnátok valamit mondani? Nekem teljesen mindegy mennyi idő alatt menne le ez a 15-20 kg csak tartósan szeretném

16/L

163 cm

82-83 kg sajnos

És kb naponta mennyi kcalt kellene bevinnem?

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!

2022. okt. 8. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy nem vagy NAGYON kövér, az azért nem ez a kategória.
2022. okt. 10. 09:17
 12/14 NTBS ***** válasza:
100%
Nem vagy nagyon kövér. Fokozatosan csökkentsd a táplálék mennyiségét és növeled a mozgás mennyiségét. Illetve kitartó legyél. Eleinte nem biztos, hogy nagy eredmények lesznek. Ha szeretnél, írhatsz.
2022. okt. 10. 16:31
 13/14 anonim válasza:
100%
Valaki megmondaná, hogy miért pontozta le az intervallumdiétás ajánlásomat? Valami szól ellene?
2022. okt. 10. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13as

Elég sok a troll, az én válaszomat is lepontozták, pedig nekem tényleg segített a Just Dance

2022. okt. 11. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!