Mik a tapasztalatok a 90 napos diétáról? Első hónapban mennyi a fogyás ha egy héten 5x 30 percet sétálok?
Egészségtelen, innentől mindegy. Amúgy simán hízhatsz alatta, ha sokat eszel, persze annyira abnormális napjai vannak, hogy nekem se lenne gusztusom sokat enni... A fehérjenap még alakulna, de a fehérje nagyon laktat.
Zsírnap pedig nincs, de zsírból is nehéz sokat enni magában, még nekem is, pedig én szeretem.
Jobb a testnek azt adni, amire szüksége van. Fehérje és zsír mindennap, zöldség sem árt, energiaforrásnak pedig mindenki válasszon még valamit (ha ezt a szerepet nem töltik be az előzőek).
Minden fogyókúra után visszahízol, ha visszatérsz a régi életmódra. A 90 napossal nem ez a baj, hanem az, hogy egy totális baromság az egész, mindenféle tudományos alap nélkül. Szénhidrátra alapoz, holott a három makrotápanyagból az a legkevésbé fontos.
Csak a tartós életmódváltás a tuti. A gondolkodás, hozzállás megváltoztatása a kulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!