Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Miért hurrogják le azt aki a...

Miért hurrogják le azt aki a 90 napos diétát csinálja?

Figyelt kérdés

TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!Sok kérdésbe bele olvastam és a válaszok 50 % az,hogy baromság,hagyd abba,ne zabálj,mozogj többet stb.

Néha a kérdező nem is kap választ a kérdésére.

Mire jó ez?

Van akinek bejön,van akinek nem.

Körülöttem lévő embereknek sikere volt és csak 1-2kg ment vissza.

Miért hurrogják le a diétázókat?

2010. szept. 26. 14:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok az újrakezdő!

Annak üzenném,aki azt mondta,hogy életmódot kéne változtatnom!Képzeld,én azóta is gyümölcsöt eszem délig,25 éve lépcsőzök a 3.emeletre,ha a városban ügyem van mindig gyalog megyek,eébdre saját főzést eszek,nem "műkaját",vacsorára tavaly óta egy szelet rozskenyeret,valami feltéttel!se nem eszek édességet +-ba,se nem nasizok!Ha ennyire értessz hozzá,megirnád,milyen életmódra váltska,szerinted?????

Köszi előre is!!!!Ercsike voltam,csak hgoy könnyebb legyen "azonositani"!

2010. szept. 30. 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Első sorban járj el edzeni, heti 4x 45 perc aktív testmozgás minimum kell.

Azt nem írtad le, hogy mit eszel, és mit nem, de én a rozskenyeret hanyagolnám, főleg, ha bolti, helyette valamilyen házi készítésű tk kenyeret ennék 1-2 szeletet uzsonna gyanánt. Vacsorára maradnék a túrónál, esetleg gyümölcsös túró, ilyesminél. Felkelés után reggelire mehet rántotta 4 tojásfehérjéből. Tízóraira mondjuk egy kis görögsaláta, feta sajt mehet bele nyugodtan. Ebédre mindenképpen valamilyen soványhús, hal, szója, mellé barnarizs, főtt burgonya, stb. (ha tészta, akkor abból kis mennyiségű, és lehetőleg durum).

Az dicséretes, hogy eljársz ide-oda gyalog, és lépcsőzöl, csak édeskevés.

Ja és fontos a folyadékbevitel, napi 3-4 liter víz/zöldtea.

2010. szept. 30. 23:39
 13/17 anonim válasza:
a 90 napos diéta csak a kajára koncentrál és ritkán írják mellé hogy mozogni is kell mellé,mert ha nem mozogsz akkor nem feltétlenül csak a háj tűnik el hanem az izomzatod is nagyon lefog gyengülni mert nem erősíted ,a tested pedig abból fogja elvenni az energiát.
2010. okt. 3. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
23:39 Ercsike nyilván nem mai csirke, igen dicséretes, hogy gyalog jár, 25 éve lépcsőzik és van egy gyanúm, hogy nem 25 éves, hanem legalább a duplája...ennek ellenére még mindig szarságnak tartom a 90napost
2010. okt. 3. 17:04
 15/17 A kérdező kommentje:

Jól hangzik a heti 4x edzés!

Én heti 4x 12 órát dolgozom(nővérként)Talpalok 10 órát emelgetem a 80-120kg-os betegeimet.Pihenő napomon lefoglal a két apróságom és a házimunka.Biciklizek és sokat gyalogolok.

Viszont az edzésekre már sem időm sem energiám nem marad.

Ezzel csak ezt akarom mondani,hogy nem mindenki tud edzőtermekbe járni heti 4x!

2010. okt. 4. 13:23
 16/17 anonim válasza:

Szerintem azért hurrogják le, mert baromi jó néha beszólni az embereknek, mert nagyon könnyű általánosítani és valahol le kell vezetni a feszültséget. Valaki a közvetlen környezetével ordibál, valaki meg feljön a gyakorikérdésekre, be a fogyókúrás rovatba, és jól megmondja a kövéreknek... Vicces. Mármint pont nem.

Én 3 hete csinálom ezt a 90 napos diétát, olvastam róla jót-rosszat, és úgy döntöttem, hogy a negatív kritikák ellenére megpróbálom.

Tetszik az, hogy 3 hónapig tart, így könnyebb átállni egy egészségesebb életmódra.

Tetszik a reggelire gyümölcs és a sok nyers zöldség + saláta, mert nem nagyon vettem bele eddig ezeket a napirendembe.

Tetszik, hogy nem arról szól, hogy éhezz, hanem arról, hogy minőségibben étkezz.

Tetszik, hogy kontrollál az értelmetlen nasizást illetően.

És senki nem mondta, hogy nem kell mellette tornázni. De a torna nem mindig elég sajnos. Én nem vagyok egy nagy zabagép, se lusta, de pusztán a heti 3x edzéstől kis, de egészségtelen kajaadagok mellett eddig nem sikerült lefogynom. Már most látom a részeredményt, és ha vége a diétának, akkoris marad jópár szabály.

Akik meg problémáznak és ilyen érdekes módon beszólogatnak, hadd tegyék, biztos nekik sem könnyű. :)

2010. okt. 5. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok nővérke, hanem diák vagyok, de nekem is reggel 8-tól este 8-9-ig órám van, és nekem is csak 1 napom szabad, de mégis meg tudom oldani a kondit, elhatározás kérdése.
2010. okt. 5. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!