Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Miért hurrogják le azt aki a...

Miért hurrogják le azt aki a 90 napos diétát csinálja?

Figyelt kérdés

TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!Sok kérdésbe bele olvastam és a válaszok 50 % az,hogy baromság,hagyd abba,ne zabálj,mozogj többet stb.

Néha a kérdező nem is kap választ a kérdésére.

Mire jó ez?

Van akinek bejön,van akinek nem.

Körülöttem lévő embereknek sikere volt és csak 1-2kg ment vissza.

Miért hurrogják le a diétázókat?

2010. szept. 26. 14:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
mert szarság...de nyugodtan tedd magad tönkre, ki a fenét érdekel
2010. szept. 26. 14:07
 2/17 A kérdező kommentje:
Iszonyat,hogy milyen modortalan emberek vannak.
2010. szept. 26. 14:14
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Cica, pár helyen már leírtuk, hogy miért rossz a 90 napos diéta, olvass utána, kib@szott unalmas minden nap 2-3x leírni ugyanazt, mert a kövérek arra is lusták, hogy visszaolvassanak.
2010. szept. 26. 14:41
 4/17 anonim ***** válasza:

Azért,mert teljesen logikátlan és a fogyás nem testzsírból történik alatta,hanem izomtárfogatból.

A fogyókúra lényege a fokozatos szénhidrát csökkentés.Ennél meg úgy van,hogy 3 ch nap és 1 fehérje nap.Abszurd.

2010. szept. 26. 14:44
 5/17 anonim ***** válasza:
63%

Igazad van! Én is feltettem már magamban ezt a kérdést!

S ha valóban olyan hülyeségnek tartják ezt egyesek,akik ide irnak,azt kérdem én,minek olvassák ezt az oldalt???????Csak azért,hogy poénból jól lehordják azokat,akik megpróbálkoznak ezzel?

Én tavaly igen is sikerrel 9.5kgtól szabadultam meg!Most kezdtem újra és nem adom fel!

2010. szept. 26. 16:33
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Most kezdtem újra<< ezt az utolsó írta. Látod, ez a probléma, életmódot kellene váltani, és nem évente 1x lefogyni az összes izmod, és mégtöbb zsírt magadra pakolni.
2010. szept. 26. 18:33
 7/17 A kérdező kommentje:

Valaha én is "kövér" voltam de 3 éve lefogytam 43kg-ot a 90 napossal és azóta is tartom a súlyom.172/68

A főnököm biztatására kezdtem el aki mellesleg belgyógyász főorvos.

Kedves második válaszoló:Nem minden kövér(ahogy te írtad)lusta vagy zabál,sok más oka is van a túlsúlynak.

Nem kéne megvetni azt aki nem manöken alkat.

2010. szept. 27. 15:05
 8/17 anonim ***** válasza:
22%

"A főnököm biztatására kezdtem el aki mellesleg belgyógyász főorvos"

Akkor pont annyit ért a dietetikához, mint te. Attól, hogy valaki orvosi egyetemet végzett még nem ért mindenhez. A 90 naposban zömében szénhidrátot kell enni aminek minőségét semmi se szabályozza. Tehát, ha te egész nap csokoládét, meg tortát eszel, akkor az is teljesen jó a diéta szabályai szerint. Va fehérje nap is, de ott sincs semmilyen szabály arra, hogy milyen biológiai érték, aminósav profilú stb fehérjét viszel be. Teljesen dilettáns megközelítés az egész.

Ép ésszel belegondolva szerinted milyen fogyás az, amit így elérsz? Tartósan lefogytál és fitt is vagy ettől valóban? Ez egy olyan életforma, amit életed végéig egészségesen és jó közérzettel fogsz megélni?

2010. szept. 27. 23:51
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én több olyan embert ismerek, akinek bejött a 90 napos diéta, mint olyat, akinek nem. amúgy oké, hogy heti 3 szénhidrát nap, de szénhidrát és szinhidrát között is van különbség. Gyümölcsnaptól és gyümölcstől pl. még senki nem hízott el, hiába szénhidrát... De a rizsre se nagyon jellemző, hogy plusz kg-kat okozna (nézzük csak meg a híresen vékony kínaiakat, közülük is cask azok dagadtak, akik már eltértek a saját tradicionális étrendjüktől.

Én nem csináltam még ezt a diétát, mivel sose volt súlyproblémám, annak ellenére, hogy kiskoromtól kezdve imádom az édességet. Régebben simán lecsúszott a napi 2 db óriásrudi, a kakaóscsiga és este még egy kis nasi (édes), mégis egy dekával se voltam több 46 kg-nál! Aztán amikor terhes lettem, akkor a hormonok hatására egyáltalán nem kívántam az édességet, húst hússal ettem, amin a környezetem igencsak meglepődött, hát sikerült is 20 kg-t felszednem a kemény 158 cm-s magasságomhoz. :D De szülés után visszatért az étvágyam a megszokott mederbe és 2 hónappal a szülés után már a régi volt a súlyom, pedig nem sanyargattam magam, még csak nem is mozoghattam, mert császároztak. Igaz, szülés előtt és azóta is rendszeresen edzettem, edzek. Gyerekkorom óta minden nap eszem zöldséget és gyümölcsöt, de húst csak minimálisan, egyszerűen nem szeretem az ízét, csak módjával, a sertéshústól meg 13 éves korom óta rosszul vagyok 8szó szerint), így az kizárva. Halat, tengeri herkentyűket nagyon szeretem. szóval mindenkit más hízlal, engem pl. a hús.

2010. szept. 30. 13:48
 10/17 anonim ***** válasza:

Gyümölcsből nem tudsz olyan kvasokat bevinni, mint a finomított gyümölcscukorból, kb ezért nem hízol tőlük. Mert, ha kivonnád a gyümölcscukrot, az ugyanúgy a gyümölcsből lenne, de tuti elhíznál tőle. Próbálj meg sok szőlőcukrot zabálni.

Én még mindig tartom, hogy aki kövér, az azért van, mert igénytelen, és lusta. Ne mondja nekem senki, hogy, ha elhasználsz x kalóriát, beviszel y-t, és az y-x<0 akkor nem csökken a súlyod... Csak mentegeti minden kövér magát azzal, hogy genetika, meg erős csontozatú, meg ilyen f@szságok. Szimplán normálisan kell kajálni, és mozogni kell mellette, ennyi a titok. Tudom, mert én is voltam kövér, de már nem vagyok az, és szimplán azzal elértem, hogy mozgok, és kevesebb nem minőségi kaját eszem (és itt nem arról van szó, hogy tescos vagy nem tescos...).

Egyébként, nem azért kell életmódot váltani, hogy lefogyj (vagyis 90 naposok esetében, hogy a mérleg kevesebbet mutasson, mert itt a fogyás az többnyire izomból történik, és a szerveid, meg a szervezeted ugyanúgy el lesz zsírosodva), hanem magadért, és az egészségedért, és ezt nem lehet kampányszerűen csinálni. És a fogyóKÚRA nevében már benne van, hogy ez nem egy hosszútávú folyamat, hanem csak időleges.

Részemről ennyi, nem vagyok hajlandó fölöslegesen vitázni.

2010. szept. 30. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!