Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tehetek-e ajánlatot a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek-e ajánlatot a volt férjemnek, hogy nem lenne-e kedve egy jó szexhez, szerintetek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy barátsággal váltunk el, nem az érzelmek kihűlése volt az oka a válásnak, ő férfi és megcsalt engem, ezért váltunk el, de már nincs együtt a nővel, egyedül van. Kb. fél évente szoktunk találkozni, dumálni, és kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy ha szétmegyünk is, szexuális partnerek maradunk. Válásunk óta egyszer ő is felajánlotta a testi kapcsolat lehetőségét, de én akkor egyéb okból visszautasítottam. De egyébként nagyon távolságtartó velem, ami a személyiség-zavarából is adódik, ez egy betegség. Ajánlatot tennék neki, kockáztatva azt is hogy visszautasít. De véleményem szerint ha ezt teszi, akkor nem is igazi férfi, mert egy igazi férfi nem tudna erre nemet mondani. Mi a véleményetek erről? Szerintetek igazi férfi vissza tud utasítani egy nőt? Helyes, csinos nő vagyok és rég nem voltam senkivel, ezt ő is tudja.
2019. júl. 15. 05:52
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Te klinikai eset vagy te hamvas barack,te ... 😂😂
2019. júl. 16. 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!