Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tehetek-e ajánlatot a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek-e ajánlatot a volt férjemnek, hogy nem lenne-e kedve egy jó szexhez, szerintetek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy barátsággal váltunk el, nem az érzelmek kihűlése volt az oka a válásnak, ő férfi és megcsalt engem, ezért váltunk el, de már nincs együtt a nővel, egyedül van. Kb. fél évente szoktunk találkozni, dumálni, és kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy ha szétmegyünk is, szexuális partnerek maradunk. Válásunk óta egyszer ő is felajánlotta a testi kapcsolat lehetőségét, de én akkor egyéb okból visszautasítottam. De egyébként nagyon távolságtartó velem, ami a személyiség-zavarából is adódik, ez egy betegség. Ajánlatot tennék neki, kockáztatva azt is hogy visszautasít. De véleményem szerint ha ezt teszi, akkor nem is igazi férfi, mert egy igazi férfi nem tudna erre nemet mondani. Mi a véleményetek erről? Szerintetek igazi férfi vissza tud utasítani egy nőt? Helyes, csinos nő vagyok és rég nem voltam senkivel, ezt ő is tudja.
2019. júl. 15. 05:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi nem tud nemet mondani??? Hülye, aki ezt gondolja!
2019. júl. 15. 09:56
 12/31 anonim ***** válasza:
85%
Rib... vagy. És ostoba is hogy egy beteg emberhez hozzámentél... Ha olyan k.jól néznél ki, minden ujjadra találnál 10 pasit is!
2019. júl. 15. 10:53
 13/31 anonim ***** válasza:
75%

Téged azért csalt meg, mert unalmas voltál számára, nem tudott rád úgy tekinteni, mint egy nőre, ezért elment kielégülni egy szexuálisan izgató nőhöz.

Lehet, hogy megdugna, mert ő neki csak egy pin*&#a vagy a sok közül, de számodra ez igen csak megalázó helyzet lenne. Szinte könyörögsz, felajánlkozol a volt férjednek, csak valaki dugjon már meg. Ha tényleg csinosak nő vagy, mint ahogy írod, mi az oka annak, hogy rég nem voltál már senkivel? Kicsit ellentmondásos vagy.

Szerintem senkinek sem kellesz, ezért csúszol - mászol vissza szexért ahhoz az emberhez, aki porig álázott, sárba taposott, megcsalt, és aki miatt elváltál, kvázi tönkretette az életedet.

Tényleg ez kell neked? Ha igen, akkor szánalmas megkeseredett nő lehetsz...

2019. júl. 15. 11:26
 14/31 A kérdező kommentje:
Na köszönöm a sok mocskolódást! Minden ujjamra 100 férfit kaphatnék, de csak olyannal fekszem le, aki iránt érzek is valamit. Társkeresőn napi 5-10 üzenetet kapok férfiaktól, de a legtöbbje a selejt kategória. 48 éves létemre hamvas a testem, mint egy barack, nem fogok 50 körüli megereszkedett bőrű, ráncos, kiélt, unintelligens, alkoholista, szexéhes, ronda pasikkal lefeküdni. A férjem még kitűnő fizikai állapotban van, kívánatos, fiatalabb férfi, akivel pontosan tudjuk mit szeret a másik, nem kell felesleges köröket futnunk, hogy jó legyen valami. Lehet hogy régimódi vagyok, de nekem érzelem is kell a szexben és mivel rég voltam valakivel, nem akarom magam akárkinek odaadni. Ennyi.
2019. júl. 15. 12:18
 15/31 anonim ***** válasza:
79%
nem régimódi vagy, hanem szimplán ostoba
2019. júl. 15. 12:21
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
"Hamvas a testem, mint egy barack" 😂😂🤣🤣🤣
2019. júl. 15. 12:23
 17/31 anonim ***** válasza:
59%
Minden ujjadra kapsz száz férfit, de te mégis ide irogatsz, ahelyett, hogy ismerkednél. Ennek ellenére mégis egy tönkrement házasság után sóvárogsz.. Semmi önbecsülésed nincs? Tényleg buta vagy és állatias, ha ennyire a szexen jár az agyad, oké, hogy nem fekszel le össze - vissza akárkivel, de hogy pont a volt, megcsaló férjedre vágysz?? Szerintem valami nagyon nincs rendben veled, ennyi idősen már tovább kéne tudni lépni. Nézd meg az ex-edet, neki is sikerült!
2019. júl. 15. 12:39
 18/31 anonim ***** válasza:
70%
Vannak ám gondok a fejedben de bőven...
2019. júl. 15. 12:48
 19/31 anonim ***** válasza:
70%

Tehát nem tudod elfogadni a korodat, és azt, hogy te is öregszel. 48 évesen hamvas baracknak hiszed magad, de egy 50 éves férfit vénnek látsz.

Ha ennyire fincsi husika lennél, akkor társkeresőn tízesével kapnád a leveleket a fiatalabb pasiktól, akik szeretnének felpróbálni egy igazi milf-et. Nem csak a lötyi, alkoholista 50 évesek írnának.

2019. júl. 15. 12:58
 20/31 A kérdező kommentje:
Hát képzeld, kapom a leveleket 20-30 évesektől is. Na erre varrjál gombot!
2019. júl. 15. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!