Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek-e ajánlatot a volt férjemnek, hogy nem lenne-e
kedve egy jó szexhez, szerintetek?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy barátsággal váltunk el, nem az érzelmek kihűlése volt az oka a válásnak, ő férfi és megcsalt engem, ezért váltunk el, de már nincs együtt a nővel, egyedül van. Kb. fél évente szoktunk találkozni, dumálni, és kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy ha szétmegyünk is, szexuális partnerek maradunk. Válásunk óta egyszer ő is felajánlotta a testi kapcsolat lehetőségét, de én akkor egyéb okból visszautasítottam. De egyébként nagyon távolságtartó velem, ami a személyiség-zavarából is adódik, ez egy betegség. Ajánlatot tennék neki, kockáztatva azt is hogy visszautasít. De véleményem szerint ha ezt teszi, akkor nem is igazi férfi, mert egy igazi férfi nem tudna erre nemet mondani. Mi a véleményetek erről? Szerintetek igazi férfi vissza tud utasítani egy nőt? Helyes, csinos nő vagyok és rég nem voltam senkivel, ezt ő is tudja.
Igazi férfi pont az, aki vissza tud utasítani egy nőt. De a te exed szerencsére csak egy önfenntartó rendszer a pénisz körül, és mindenbe bele is lógatja. Nyugodtan dobd fel neki, hogy dugjon meg. Akkor sincs gáz, ha épp kapcsolatban van, tudod, hogy ez nem kizáró ok. Egy lyukat nem hagyna ki.
2019. júl. 15. 06:06
2/31 Bence_ válasza:
Aki nemet mond az mű?
Elváltatok, lezárta és pl ezért a NEM.
Mi van ha nemet mond? Max ugyan úgy nem szexelsz mint a kérdés előtt.
2019. júl. 15. 06:09
3/31 anonim válasza:
Kapcsolat vége... Nem értem amúgy hogy tudsz vele úgy lefeküdni hogy megcsalt, más nővel volt.
Bele gondoltál már hogy az a pénisz másban volt miközben benned is? Más is fogdozta nyalogatta és a többi???
2019. júl. 15. 06:42
4/31 anonim válasza:
Miért váltatok el a megcsalás miatta ha neked az nem is fájt??
2019. júl. 15. 07:47
5/31 anonim válasza:
Nem kéne lepontozni csak mert leírom az igazságot. Mi van? fáj?
2019. júl. 15. 07:48
6/31 anonim válasza:
Én nem tenném.Az igazi férfi pont nem csalja meg a párját gerinctelen módon.A te volt férjednek nincs köze az igazi férfi fogalmához.Nekem ezek után gusztusom sem lenne hozzá.
2019. júl. 15. 07:57
7/31 anonim válasza:
Egy nő bármikor talál szexre férfit, nem kell az exhez menjen...
Neked is jobb, neki is jobb.
F36
2019. júl. 15. 08:15
8/31 anonim válasza:
Nem vagyok ellene a -hosszabbtávú- szexkapcsolatnak, de volt férjjel ezt nem találom jó ötletnek. Lezártátok, és ha most egyedül vagytok is mindketten gondolom csak szeretnétek új életet kezdeni.
Csodálkozom,hogy nincsenek Benned sérelmek, hiszen megcsalt.
Ha megcsalt azt is jelenti,hogy azzal a másik nővel jobban érezte magát, akár szexuálisan is.
Egy megalázó alaphelyzetből akarnál laza kapcsolatot?Hát én nem tenném.
2019. júl. 15. 09:08
9/31 anonim válasza:
Egy igazi férfi bármilyen helyzetben visszautasít egy nőt,ha bármelyik fél kapcsolatban van. Egy igazi nő pedig nem ajánlhatja magát egy olyannak,aki egyszer már megalázta.
2019. júl. 15. 09:13
10/31 anonim válasza:
Lol te leírod, hogy nem fèrfi ha visszautasít.. Na azt a másikat is pont ezèrt nem utasította vissza mert ha megtette volna nem lenne igazi fèrfi ahogy te írtad....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!