Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tehetek-e ajánlatot a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek-e ajánlatot a volt férjemnek, hogy nem lenne-e kedve egy jó szexhez, szerintetek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy barátsággal váltunk el, nem az érzelmek kihűlése volt az oka a válásnak, ő férfi és megcsalt engem, ezért váltunk el, de már nincs együtt a nővel, egyedül van. Kb. fél évente szoktunk találkozni, dumálni, és kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy ha szétmegyünk is, szexuális partnerek maradunk. Válásunk óta egyszer ő is felajánlotta a testi kapcsolat lehetőségét, de én akkor egyéb okból visszautasítottam. De egyébként nagyon távolságtartó velem, ami a személyiség-zavarából is adódik, ez egy betegség. Ajánlatot tennék neki, kockáztatva azt is hogy visszautasít. De véleményem szerint ha ezt teszi, akkor nem is igazi férfi, mert egy igazi férfi nem tudna erre nemet mondani. Mi a véleményetek erről? Szerintetek igazi férfi vissza tud utasítani egy nőt? Helyes, csinos nő vagyok és rég nem voltam senkivel, ezt ő is tudja.
2019. júl. 15. 05:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

úristen, mindjárt megőrülök, olyan irigy lettem rád, kérdező

Ja, ezt nem ide!

2019. júl. 15. 13:30
 22/31 anonim ***** válasza:
81%

#20:

"Társkeresőn napi 5-10 üzenetet kapok férfiaktól, de a legtöbbje a selejt kategória. 48 éves létemre hamvas a testem, mint egy barack, nem fogok 50 körüli megereszkedett bőrű, ráncos, kiélt, unintelligens, alkoholista, szexéhes, ronda pasikkal lefeküdni."

Ebből ez nem derült ki. 😈

Miért nem jössz össze az egyikkel?

Csak azt nem értem, hogy ha ennyire odavagy a férjedért, és nem zavar, hogy megcsalt, akkor miért váltál el?

2019. júl. 15. 13:41
 23/31 anonim ***** válasza:
81%

# 20 - as! Kamuuuuuuu 🤣

Kedves kérdező néni, tessék elmenni főzőtanfolyamra, vagy fizesse be magát egy gyógyfürdőbe, ne itt koptassa a betűket, foglalja a helyet a fiatalok kérdései elől! Csókolom!

2019. júl. 15. 14:00
 24/31 anonim ***** válasza:
59%

Tehetsz, de elnézve az írásodat, te inkább kapcsolatot szeretnél inkább egy olyan emberrel, aki átvert. Hiába írod, hogy csak szex, süt a válaszaidból az ellenkezője. 48 évesen már illő lenne nem ámítani magad és másokat sem azzal, ami nem igaz. Te még most is kislány vagy. A korod nem hozta meg a fejlődésed.Kergetsz egy álmot, amit nem ismersz be magadnak sem.Neked nem lesz elég a szex vele. Többet akarsz idővel majd. És újra megtörténik az, ami egyszer már a váláshoz vezetett. Én nem alázkodnék meg azelőtt az ember előtt, aki egyszer már palira vett egy másik nő miatt. Te tényleg nem érzed, hogy saját magad lealacsonyítására készülsz?

Nekem is volt férjem, de vágtam ki az ajtón, amikor kiderült a másik útja. Sosem tudnám lealacsonyítani magam annyira, hogy a válás után még lefeküdjek vele akárcsak egyszer is. Köztünk is normális a kapcsolat, de gusztusom nem lenne soha hozzá azok után, hogy más nőbe rakta. Hidd el, én sem találtam azóta megfelelőt, de a szexhiány sem tudna rávenni egy ilyen torz húzásra. Ettől többre tartom magam. Pláne nem tudnám elviselni, hogy magában egy könnyen kapható tüzelő szukának gondoljon az ex, és közben jókat röhögne.

Nem is értem minek váltál el, ha neked ez így simán belefér. Vagy lelépett a másik nőhöz?

44/N

2019. júl. 15. 16:38
 25/31 anonim ***** válasza:
59%

Nekem ez elég katyvasz, de szerintem még te sem érted.

"A helyzet az, hogy barátsággal váltunk el, nem az érzelmek kihűlése volt az oka a válásnak, ő férfi és megcsalt engem, ezért váltunk el, de már nincs együtt a nővel, egyedül van."

Szóval nem az érzelmek kihülése miatt váltál el tőle, hanem azért mert megcsalt, de ennek ellenére te ugyanúgy dugnál vele?

"A férjem még kitűnő fizikai állapotban van, kívánatos, fiatalabb férfi, akivel pontosan tudjuk mit szeret a másik, nem kell felesleges köröket futnunk, hogy jó legyen valami."

Pontosan tudjátok mit szeret a másik, akkor mi az amit nem kapott meg tőled és félrement?

Ezt miért nem tudtátok megbeszélni.

Véleményem szerint elég gáz, még a pasiknál elnézem azt hogy visszamegy az exhez még a szex miatt is mint egy pincsi, de egy nőben legyen már egy tartás. A nők amúgy is más helyzetben vannak. Nem hiszem hogy neked csak a fonnyadt öregek jutnak. Én is negyven feletti vagyok, de még fiam korabeliek is írnak rám.

2019. júl. 15. 16:54
 26/31 A kérdező kommentje:

Nem én váltam el tőle és amikor kiderült a megcsalás, még majdnem egy évet együtt voltunk. De ez még évekkel ezelőtt történt. Azóta túltettem magam rajta.

Azt gondoljátok, hogy más férfiak nem lógatják bele a micsodájukat más nőbe? Ne legyenek illúzióitok. Minden pasi ezt csinálja, csak kinél előbb, kinél utóbb derül ki. Aki meg hűséges, az egy unalmas fráter legtöbbször, amellett halálra unod magad.

Nekem sem volt könnyű lefeküdni vele azok után, de kis idő elteltével ez megváltozott. Arra nem gondoltok, hogy a párotok hány nővel volt együtt mielőtt megismerkedtetek? Mégsem finnyáskodott senki sem. Ilyen a világ és aki ezt nem látja, az burokban él.

2019. júl. 15. 17:54
 27/31 anonim ***** válasza:
73%
Vagyis neked nem jut jobb.
2019. júl. 15. 18:32
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

Én nem látok ebben semmi felháborítót .

Ha elutasít, hát annyi.

De szerintem nem fog.

Nem hülyeség a baráti szex.

2019. júl. 15. 20:53
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Persze, tegyél ajánlatot, és majd írd meg nekünk, hogy ki volt a reakciója! Kíváncsiak vagyunk rá.
2019. júl. 15. 21:16
 30/31 anonim ***** válasza:
73%
Ha te halálra unod magad amellett, aki nem csal meg, az a te bajod, elég éretlen vagy szerintem ennyi idősen ehhez...
2019. júl. 15. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!