Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlik el ennyi házasság, régen ennyire "felszínesek" voltak?
persze a fizikai bántalmazás azért elég kirívó eset (legalábbis remélem)
de e mellett ezen az oldalon is van rengeteg történet, amit nem tudom h érdemes e megbocsájtani, ill. lehet e felül emelkedni rajta.....bár tény: manapság, ha elromlik valamid akkor kidobod....nem megjavítod....
Én is elvált nő vagyok, 2 gyerekkel, és azt mondom, hogy inkább ez, mint a megaláztatás egy életen át!
Hittem a szerelemben, a házasságban, egészen addig, míg a drágalátos férjecském minden előjel nélkül, 15 évi házasság után úgy döntött, hogy egy 20 éves, feszes mellűre lecseréli a családját. Hát grat érte. Gondolta, majd visszasírja magát hozzánk, miután jól kiszórakozta magát.
Csak nem kalkulálta bele a dologba, hogy nincs visszaút!
Elmúltak azok az idők, hogy a nők ezt eltűrjék.
a válás, gyerekelhelyezés már későbbi történet....nem hiszem h ebből fakadna a probléma.....
persze jobb elválni, mint tűrni, belebetegedni a lelki nyomorba, de még jobb lenne szeretni egymást, ha mindenki őszinte lenne a másikhoz, semmi susmus, fiatal bige, meg ilyenek......lehet h ez a világ már nem alkalmas arra h az ember "rábízza" valakire az életét?
Egyébként ma gondolkodtam el először, h lehet h az életemet arra kéne berendezzem, h egyedül leszek, futó kapcsolatok jöhetnek, apróbb fellángolások, de semmi komoly, házasság, gyerek csak rosszra vezet....
Ennyire azért nem rossz a helyzet. Inkább vagyok elvált nő, 2 gyerekkel, mint singli, gyerek nélkül.
Végül is benne volt a pakliban, hogy ...akár sikerülhetett volna...15 évig ebben a hitben éltem.
De így is van értelme az életemnek: a gyerekek.
13:48 voltam
van egy fiam, ezért ő miatta is gondolkodtam el azon h egy újabb házasság, újabb kudarc nem csak nekem okoz mély sebeket....azért írtam a gyereket, mert minden álmom egy pici lány és egy férfi akivel végre boldog lehetek....
mondhatnám házasság, gyerek kipipálva.....racionálisan gondolkodva a házasságnak semmi értelme....:((((
én szívesebben lennék 23évesen elvált anya mint -csak-egyedülálló, mert szeretnék esküvőt, de a gyerekem apját 1éve nem bírom elfelejteni, és inkább lennék úgy, hogy volt szép esküvőm, most meg úgy érzem már nem lehet.
tudom h buta a hozzáállásom, de ez van.
nekem anyám elvált apámtól, mert visszament a régi szerelmével, vitt engem is (kicsi voltam) pedig nagyon apás voltam. utána visszatáncolt apámhoz, utána megint el, így -kaptam- nevelőapám akit nagyon kedvelek, nem őt hibáztatom. de ezt a sztorit fél éve megtudtam és azóta folyton ez jár a fejemben. mert én is hasonlóképp jártam mint szegény apukám. most még közelebb érzem magamhoz. és neki annyi volt a bűne, h éjt nappallá téve dolgozott értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!