Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van esélyem arra hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem arra hogy a kisfiamat nevelhessem?

Figyelt kérdés

Teljesen szét vagyok törve, jelennleg nem vagyok magamnál a sokktól.

Volt barátnőm akivel 2 éve voltun együtt amióta megtudta hogy terhes olyannyira elhanyagolta a kapcsolatunkat hogy azt nem tudom szavakba kifejezni.

úgy jártam haza munkából mint aki csak egy szobát fizet abban az albérletben, egy köszönést nem tudott szivesen magától megtenni

11 hónapja nem alszunk együtt , 1 ölelés nincs, 1 puszi nem volt, az hogy érezzem azt hogy szeret szó szerint 0.

Nap mint nap könyörögnöm kell azért hogy egy boldog család legyünk és férfiként ez szó szerint kikészít már.

Én csak 1 dolgot szeretnék megtudni mert teljesen tönkre fogok menni.

mit tehetek hogy a gyerek fél felügyelei joga engem illessen.? Mit tehet egy apa akinek a legnagyobb vállt valóra?

Mai nap foga és amire hazaértem munkából ő önkényesen elvitte a gyereket vidékre több napra úgy hogy én nem engedtem meg ezt.

Szó szerint a filmekben van ilyen, a szívemet lelkemet kiteszem ezért hogy ez menjen.

Nem járok inni

nem dohányzok

nem megyek más lányokhoz

munka utána fürtdetésre egyből hazajövök

Egész terhességet végig hazudta hogy nem fohányzik és kiderült hogy végig dohányozta.....

2019. jún. 18. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Fhuu...Közös megegyezés....
2019. jún. 18. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Feltételezem, hogy a gyerek még csecsemő. Tudod szoptatni, el tudsz vele menni GYED-re? Elhanyagolja az anyja, esetleges drogos?
2019. jún. 18. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
96%

"Van esélyem arra hogy a kisfiamat nevelhessem?"

Nem esélyed van rá, hanem kutya kötelességed! A gyerek anyját meg te választottad, senki nem kényszerített rá, hogy neki csinálj gyereket.

2019. jún. 18. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet hogy vmi szülés utáni depresszió? Azt kezeltetni kéne.
2019. jún. 18. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért írod ki kétszer?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..

Az én tanácsom az, hogy kezdj el aktívan sok időt tölteni a gyerekeddel. Dolgozz kevesebbet, akkor is, ha kevesebbet keresel úgy, érj haza korán, vidd el sétálni, kedvesen küldd el az anyját barátnőzni/moziba/kikapcsolódni, este altasd te a babát, éjszaka kelj fel hozzá te, add meg a lehetőséget a feleségednek, hogy minél kevesebbet szoptasson, hátha hamar abbahagyná, vállalj minél nagyobb részt a baba ellátásában, te nyugtasd meg, ha sír, pelenkázd, fürdesd egyedül, legyél képben az oltásokkal, vidd te a dokihoz, védőnőhöz, amikor teheted, legyél képben a hozzátáplálással, mikor mit és hogyan egyen, hol helyezkedik el a percentilis súlygörbén, mikor növi ki a ruháit, mikor hol kell tartania a mozgásfejlődésben, ha beteg mérd a lázát, tudd, hogy hogyan csillapítsd a lázát, stb. Ha szerencséd van, a feleséged lassan megszokja, hogy mindent te csinálsz, neki alig van dolga, csak a munkaidőd alatt kell valahogy helytállnia, amit épp elegendő teljesítménynek fog érezni, és így, ha szét is mentek, már nagyobb eséllyel lesz együttműködő abban, hogy közösen neveljétek a babát, hiszen megszokta a jót, nem akar kiszúrni magával, sem a gyerekkel, és nagyon jól tudja már addigra, hogy nemhogy képes vagy ellátni a gyereketeket, de azt nagyon is jól csinálod. Más úgy válni, hogy addig apuka távolról nézte a gyereket, és az érdeme kimerül annyiban, hogy otthon van fürdetésre, erre hirtelen el akarja vinni a dedet napokra, és más akkor, ha addig is az volt a sztenderd, hogy legalább fele részben, vagy akár annál is nagyobb részben az apa csinálta a baba körüli dolgokat.

Nem a jog fog rajtad segíteni válás esetén, hanem azok a szokások, az a hozzáállás, amit most kialakítasz.

2019. jún. 19. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!