Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehet egy apa akit el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy apa akit el üldöztek otthonról?

Figyelt kérdés

Milyen jogaim lehetnek hogy a gyereket láthassam és mit tehetek ?

Amint volt barátnőm terhes lett teljesen elment a közeledése felém. Most 12 hetes a fiam és eddig bírtam már nem birom tovább hogy vad idegenként vagyok otthon kezelve ami bővebben azt jelenti hogy , terhesseg elő hónapjától nem alszunk együtt , nincs szex , nincs egy puszi , egy ölelés , egy köszönés sem amikor elmegyek dolgozni . Mindig adok piszit a fiamnak és neki de semmi viszonzás.

Szóról szóra igy van ahogy leírtam.

Terhesség alatt elviseltem hogy így van mert nem akartam hogy a babának baja legyen mert veszekszünk.

Egész terhesség alatt végighazudta hogy nem dohányzik , és egyszer rányitottam a lakásba mert korábban mentem haza és végig csinálta...

2 naponta konyorognom kell neki hogy ezt mar nem birom tovabb .

Nevelő otthonból jöttem így nekem ez 100x nehezebb mert ha valamit akkor azt akartam hogy a család szeretettben legyen otthon. Nem iszok nem drogozok , dolgozok rendesen , idoben hazajárok , nagyon igyekszem hogy ez menjen. De már nem birom igy ezt ebben a formában és én csak annyit kérek hogy szeressen .

Lehet hogy nem tul gyakori hogy egy ferfi ennyire kikeszul es nem ő a hibas de en csak ennyit akartam. Ha ezt valaki latna hogy 2 naponta konyorgok azert hogy legyünk boldog család akkor elhinné mert ez megy nálunk.

A babával nagyon jól bánik ezzert legalabb nyugodt vagyok de en mint ha vad idegen lennék és teljesen fel orolt már.

Mit tehetek hogy a fiamat láthassam?

Volt páromra rá se tudok nézni amiért ez történt és nem tudok már egy légtérbe lenni vele .

Milyen jogai lehetnek egy apának hogy nála lehessen a fia ? Nem akarom elszakítani az anyjától de azt is akarom hogy velem legyen.

2019. jún. 9. 19:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Amióta terhes lett 1 db ölelés , se puszi nem.volt.
2019. jún. 9. 20:00
 2/10 Rockarc ***** válasza:
72%

Attol fugg, hogy meg tudtok-e egyezni a lathatasban es a tobbi kerdesben, vagy sem. Ha nem, es birosagra viszitek az ugyet, akkor szinte biztos, hogy az anyanak itelik oda, mert mint mondtad gondjat viseli.

43F

2019. jún. 9. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy az a gyanúm, hogy ez a gyermek nem a te fiad. Túlságosan sok jel mutat rá, bár a teljes képet nem látom.

Végezz el egy tesztet.

2019. jún. 9. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kié a ház, ahol laktál? Nagyon nem mindegy.

Természetesen láthatod a fiad. Ha nem engedik, akkor bírósághoz fordulhatsz. Amíg nagyon kicsi, addig lehet, hogy nem viheted el, csak az anyja jelenlétében láthatod, de később igen.

2019. jún. 9. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Én is nevelőotthonból jöttem áterzem mit érzel de nem mindenki érzi azt át amiben te éltél és nem mindenki tudja felfogni hogy ez egy szent kötelék az ember lelkében ha már családot alapít valakivel. És nem dobjuk csak úgy el mert részéről már ez megtörtént úgy tűnik! Azért probálnek vele a helyedben beszélni arról hogy mi nyomja a lelkét mert valami oka csak van.
2019. jún. 9. 22:33
 6/10 anonim válasza:
75%
hármas mondta jól, ez már egy DNS tesztet megér. Üljetek le megbeszélni, hogy miért viselkedik így veled, abból is sok minden leszűrhető.
2019. jún. 9. 23:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Nagyon hasonlít rám a baba ebben sosem kételkedtem. Viszont ha látná az ember hogy szó szerint úgy könyörgök hogy ne egy vadidegenként kezeljen és szeressen hogy az már szégyen.

Csak azért hogy ez a kapcsolat mint egy család működjön , es nem.kapok ertelmes mwgyarazatot miért nem. Tegnap estei beszelgetésünk már telefonon 50 perces beszédem mert még ezek után is én beszélek csak , az volt a válasz hogy neki idö kell hogy el tudja dönteni hogy ez megy e neki ( az hogy tud e szeretni ölelni , megpuszilni ) úgy hogy én kb csak ennyit akarok hogy ne hidegüljünk el miközben ezt már 11 hónapja csinálja és egyszerüen nem tudok mit tenni.

31/f

2019. jún. 10. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor már nem velük laksz? Gyerekkel töltesz kettesben időt? Biztos vagy benne, hogy nincs oka rá, hogy haragudjon rád? Nem lehet depressziós?
2019. jún. 10. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Ne könyörögj!! Légy férfi!! Ha neki így nem vagy jó akkor válts!! Azért tapos el mert latja hogy gyenge vagy!! Csajozz élj mutasd meg neki hogy neked nem kell ő!! Na majd ha erzi hogy másé vagy akkor észbe kap es majd ő kapar!!
2019. jún. 13. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Szülővé válni sokszor nagyon próbára tesz még egy jól működő kapsolatot is. Én is azt gondolnám terhesség alatt vált depresszióssá. Annyira a gyereknek akar jó anyja lenni, hogy rólad teljesen megfeledkezik. Beszélj vele, hogy egy kisfiúnak apamodell kell, és teljes család, szeretnél neki példát mutatni a dolgosságoddal, szeretnéd megtanítani biciklizni, horgászni stb. Ne könyörögj, 12 hétig én sem szexeltem egyik gyerekem után sem. Annyira fájt a szülés, hogy "haragudtam a fullánkra" amitől 9 hónapig dagadtam :D szval ez érthető. Mondd el neki, hogy szereted és szeretnél neki segíteni, tanítson meg fürdetni, pelenkázni, szeretnéd elvinni sétálni babkocsival a picit, hogy ő pihenhessen vagy menjen el fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy vegyen maguknak pár dolgot, mozduljon ki egyedül. Nincs olyan anya aki ezt visszautasítaná.

Remélem rendbejöttök. Menj vissza hozzájuk. Ne add fel, ettől még sokkal nagyobb megpróbáltatások is vannak és lesznek. Az apukák sokszor perifériára kerülnek ilyenkor, dehát semmit nem adnak ingyen. Mindennek van rossz és jó oldala. Egy anyuka kisfia az új szerelme mostmár amíg nem jön haza a kisfiú a csajával, akit az anyós majd útálhat...ez is innen ered ;)

Szerintem menj haza, depressziós, érzékeny, beszélgess vele, remélem sikerül rendbe jönnötök.

2019. jún. 18. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!