Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már nem szeretem a feleségemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem a feleségemet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A feleségemmel 5 éve vagyunk együtt. 44 éves. Nincs gyerekünk. A legcsodálatosabb ember, kedves, odaadó, nagyon jó feleség. Csak az a baj, hogy már nem szeretem, nem vonzódom hozzá és nem kivánom már. Inkább úgy tekintek már rá mint egy barát és nem érzem magamat boldognak így. Ő szeret engem tiszta szívéből. Már jó ideje örlődök, hogy mi tévő legyek. Félek, hogy mi lesz vele ha elhagyom. Nincs nagyon senkije.
2019. máj. 31. 01:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Ma mar masodik kerdes ahol 5-6ev kapcsolat utan a ferj hagyna csapot papot mert nem szerelmes.

Amikor hazassagot kotottetek tisztaban voltatok vele mire vallalkoztok? A langolo szerelem elmulik, de a kapcsolat atalakulhat egy mely szeretettel teli kotodesse ha dolgoznak rajta. Soha nem lesz mar pillango, de ha mindenki kilepne mert nincs pillango, a nok kb mind egyedul nevelnek a gyerekeiket mert bennuk meg van kotelessegtudat es vallaljak amit fogadtak.

A kapcsolatot apolni kell, taplalni kell, a szexualis elet feldobhato. Csak az mar melos...

2019. máj. 31. 08:37
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is becsüld meg, hogy szeret és ne azon gondolkozz, máshol talán még jobb lehetne, hanem próbáld megtalálni azt, amitől 5 éve még jó volt vele, azaz a szerelmet. Valószínűleg most is ott van az, csak a hétköznapok eltakarják. A leírásod alapján pedig valószínűleg magadban kell először keresgélned, nem őrajta találni kifogásokat. Ne sajnálatból maradj vele felsőbbrendűen, hogy szegény másnak se kellene (bezzeg te?), hanem alázd meg magad annyira, hogy elfogadd, rajtad is múlik és tenned kell érte. Felelős vagy azért, akit "megszelídítettél" :) Ha meg gyanúsan kaput zársz, és attól merült ez fel benned, hogy jajj csak ennyi az élet és fogynak a lehetőségek, hát kezdeményezz olyasmit, amire vágynál vagy vágj bele egyedül, barátokkal, legyen közösen és együtt is érdekesebb az életed, de ne egy álombeli új nőtől várd, hogy visszafiatalít, amikor valaki már biztos hátországként az összes hibáddal együtt elfogadott és értékel.
2019. máj. 31. 10:23
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem szereted nincs értelme vele maradni! Nehéz dolog a válás...
2019. jún. 3. 11:35
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

Ez szterintem NEM hullámvölgy!

A kérdező pontosan fogalmazott: NEM SZERTI a feleségét.

Ha sima hullám,völgy lenne, azt mondta volna, szeretem a nejem, de most nehéz, mit tegyek?

Szociális érzékenységből ne maradj vele, hidd el, nem leszel attól rossz ember, hogy elválsz tőle.

44 éves felnőtt nő, nem neked kell megoldanod egy ponton túl az éetét.

Ha egy negyvenes nőnek nincsenek erős kötései, kapcsoati hálója, az az ő felelőssége elsősorban, nem a tiéd.

Másrészt most vagytok abban az életkorban, amikor még mindketten újrakezdhetitek mással.

Ez az utolsó esélyek egyike, ha nem az utolsó.

Nincs értelme egymás idejét rabolni.

A közös progik nem fogják visszahozni, ami már nincs, nem fogod jobban szeretni, ha kimentek a rétre szalonnát sütni, vagy ha elmentek wellnessbe.

Nem gondolom azt, hogy feltétlenül küzdeni kell valamiért, ami már nem működik, ezt érzed a szíved mélyén.

Szeretet nem lehet kicsikarni.

2019. jún. 7. 18:34
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Alap, hogy mindkét félnek tennie kell a kapcsolatért. Azt írod, hogy alapból pozitívan nézed a feleségedet, "a legcsodálatosabb feleség", csak éppen kicsit ellaposodott 5 év után a kapcsolatotok.

Sajnos tapasztalatból mondom egy férfitársnak (én 42 vagyok, elváltam, de nagyon megbántam), hogy ne add fel ilyen könnyen egy potenciálisan javítható házasságot egy stabil biztos társ mellől.

Hozzánk a céghez érkezett egy kis pic sa, és megbolondított teljesen, elváltam hét éves házasság után a szintén csodálatos, szerető feleségemtől, mert ellaposodott a kapcsolatunk, ahelyett, hogy dolgoztam volna rajta.

A kiscsaj hosszútávon iszonyat idegesítőnek bizonyult, szakítottunk, utána csajozni, társkeresőzni próbáltam, nem is sikertelenül, jópár nővel összejöttek dolgok.

Sajnos nem nagyon találtam hozzá akárcsak tizedéig is felérő csajokat - kb mindegyik, akár fiatal, akár kicsit idősebb csaj - tök hülyeségekről, ezoteriáról, divatról, celebekről, stb. csacsog, telefonfüggő, aranyásó. Persze, mindegyik tök jól nézett ki, szex is ment, de azért pár hónap után már nem csak dugni akar az ember egy nővel.

Épp egy hete láttam az exfeleségemet egy fazonnal karonfogva sétálva, és nevetgélve. Azóta is teljesen ki vagyok akadva mert nagyon boldognak látszott és iszonyatosan jól nézett ki, bár most 39, de szexibb volt, mint akármelyik huszonéves csaj, akit a válás óta megdugtam.

Csomószor eszembe jut azóta is, hogy hogyan könyörgött sírva, hogy ne hagyjam el, én meg mekkora idióta voltam, hogy így döntöttem - nem tudom, hogy életemben helyre tudom-e valaha hozni ezt a hibát, de gyanítom, hogy soha nem leszek boldog többet.

Szóval ne ess az én csapdámba, haver. Ne hagyd ott szerintem egy hullámvölgy miatt, ami törvényszerűen eljön.

2019. jún. 8. 12:21
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

15, azért mert te nyafogsz a válás miatt, nem biztos, hogy más számára nem megoldás.

Gondolom szenvedsz, hogy nincs fix punci meg egy ingyencseléd,aki főzne, mosna rád...

Kimondta, hogy NEM SZERETI A FELESÉGÉT.

Ez a végszó, tilos húzni a másik és a magunk idejét, érzelmeket meg nem lehet hazudni.

Kérdező, hallgass a szívedre és légy bátor!

2019. jún. 8. 13:58
 17/18 anonim válasza:
Gyorsan váljatok. Ha gyerek becsuszik mint a kutya úgy fogtok szenvedni.
2019. jún. 27. 15:26
 18/18 anonim ***** válasza:
cseréld el egy kocsira, vagy valami hasznosra, drágább tv, hifi vagy amit szeretsz.
2019. jún. 27. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!