Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem a feleségemet! Mit tegyek?
6 - mi az, hogy nincs erkölcsi joga, ha nem szereti, akkor nem szereti, ennél nyomósabb ok kevés van. Az oké, hogy a szeretet nem mindig kétoldalú, nade azért a feleség helyében én egyáltalán nem örülnék neki, ha csak azért lenne valaki velem, mert én annyira szeretem, hogy ezt nem akarja eldobni magától, de azért viszonozva egyáltalán nincs. Azért legyen velem, mert velem akar lenni, ne azért, mert fél attól, hogy mással rosszabb lenne.
Kérdező, szerintem vallj színt, bármilyen fájdalmas is. Amúgy a közös programok valóban jó ötlet, ezt esetleg megpróbálhatjátok, de olyan rövid az élet és olyan értékesek az aktív évek, ne pazarold se az övét se a magadét sokáig.
Szia!
44Ff vagyok, 2 válás után!
Egy kapcsolatban vannak hullámvölgyek, megszokott szürke hétköznapok.
Gondolj csak bele, ugyan ezt szeretnéd végigcsinálni ötévente?
Írok egy jó tanácsot:
1. Minden kapcsolat 5-7, 11-15, 22-24. évének időszakaiban a kapcsolat meggyengül, mert megszokott lesz, és az emberek úgy vannak vele, hogy nem kell megküzde a kapcsolatért mert úgy is az "enyém".
Bizony nem igaz, egy kapcsolat fentartásáért bizony nagyon meg kell dolgozni, főleg ha tényleg szeretjük a másikat. (Ha nem, szeretnéd lesz.rnád kije van és kije nincs)
2. Hajlamosak vagyunk a könnyebb utat választani, az az feladni, tovább állni ahelyett, hogy a megkopott, begyepesedett, kapcsolatunkat helyrehozzuk!
3.
Izgalmakat a meglévő kapcsolatodba is tudsz vinni!
Izgalmakat keresel?
Menjetek el együtt táncot tanulni, ejtőernyőzni, egzotikus nyaralásra, csináljatok nem megszokott dolgokat! Lehet akár extrémebb, egymás szexuális vágyait kielégíteni. (nem éppen a hármas felállásos szexre gondoltam)
Szóval fogadj el egy jótanácsot olyan embertől aki megbánta az emberi hibáit!
Ne lépj túl rajta, erőltesd a kapcsolatotok megygyógyítását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!