Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt olyan, aki utólag megbánt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, aki utólag megbánta, hogy elvált?

Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 08:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

A párom elhagyott egy nős pasi miatt. A pasi nem akart válni így dobta őt.

Utána nem jött össze neki semmi normális kapcsolat. Nagyon sokszor próbálkozott hogy kezdjük újra.

Én meg akkor kezdtem el élni igazán. Eszem ágában nem volt visszamenni hozzá.

2019. máj. 6. 08:39
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
Minél jobban bizonygatja valaki, hogy milyen jó döntés volt a válás, annál biztosabb, hogy megbánta.
2019. máj. 6. 08:42
 3/16 anonim ***** válasza:

A kérdés nyilván arra vonatkozik, hogy úgy bánta meg, hogy ő volt a kezdeményező.

Amennyi elcseszett házasság van, ugyanannyi válás.

2019. máj. 6. 08:48
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
Én semennyire sem bántam meg azt,hogy elváltam 😁, semmi pénzért nem csinálnám vissza.
2019. máj. 6. 11:47
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Édesapám megbánta.
2019. máj. 7. 00:28
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

A válásnál mindig azt kellene mérlegelni, hogy "nem tudok vele élni" vagy "nem tudok így vele élni"? Pál Feri-től lopott mondatok ezek.

Ha a második az ok, akkor van lehetőség a változásra, ha mindkét fél akarja.

2019. máj. 7. 09:02
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
A gyerekeim miatt nagyon megbántam, de másik oldalról viszont jó döntést hoztam. A volt nejemet igazából látni sem bírom, de sajnos kénytelen vagyok vele tartani a kapcsolatot a gyerekek miatt.
2019. máj. 7. 09:11
 8/16 anonim ***** válasza:
31%
A házasságok fele azért köttetik, mert jóban. A régebbi házasságok azért köttettek, mert jóban ÉS rosszban együtt. Ma eldobja 1ik a másikat, mert jobbat akar, mindig jobbat, de sosem lesz elég jó semmi. A válások 75%-át nők adják be. A mai nőkkel nem szabad házasságra lépni, akkor sem ha ma ezt hazudozza, holnap meg azt, mert a végén mikor dobbant mindent visz. Hiába bizonyosodik be, hogy hazudozott egész idáig, addigra mit érsz az igazaddal már... Ma janit pumpulja, holnap sanyit. Mind1.
2019. máj. 8. 13:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy magat a valast (a procedurat, meg a papirokat) megbantak-e, de ismerek egy olyan part, akik valas utan nehany evvel osszejottek megint, es azota is egyutt vannak. Ennek mar tobb, mint 10 eve. Azt nem tudom, elotte mennyi ideig voltak hazasok. Nem hazasodtak ujra ossze, de egyutt elnek.
2019. máj. 11. 17:36
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

2-esnek sztem ritka, aki megbánta, én sem bántam meg - mindamellett jó a viszonyom a volt nejemmel, nem fújunk egymásra

(Értelem szerint a kérdés azoknak szól, akik elváltak, nem azoknak, akikTŐL elváltak).

2019. máj. 12. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!