Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem gáz hetedhét országra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz hetedhét országra szóló lakodalom után elválni?

Figyelt kérdés
Tényleg komolyan kérdezem. Olyan nagy feneket kerítenek az emberek, hogy életük párjával összekössék az életüket. Ha tényleg olyan nagy volt a bizalom és a tisztelet egymás iránt, miért váltok most el?
2019. ápr. 16. 14:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem sem gáz, nem értem a gondolatmenetet. Pont azt akartam írni, mint a 7. hozzászóló (7?, nem emlékszem pontosan, bocsi), hogy az ember nem így indul neki. Szerelmes vagy, elborít a rózsaszín köd, megtaláltad életed párját, úgy érzed, hogy minden tökéletes és össze szeretnétek kötni az életeteket, amit a magatok módján meg is szeretnétek ünnepelni, hogy maradandó emlék legyen. Ilyenkor pont nem merül fel, hogy mi történik, ha x év múlva megromlik a kapcsolat, mert külön válnak útjaitok, megcsal, megváltozik, hazudik, kiderül valami csúnya dolog stb., stb.... Egyszerűen nem erre koncentrál az ember és ehhez még csak nem is kell egy ilyen full romantikus szemléletmód, mert szerintem a realitások talaján állva sem a negatív kimeneteleken töpreng egy leendő házaspár. Persze, bármi benne van a pakliban és nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, de szerintem nem ez a lényeg. Ennyiből össze sem kellene házasodni, nem? Sőt, akkor már fel sem kell kelni reggel, úgyis meghalunk és így tovább... Szerintem semmi szégyen vagy probléma nincsen ezzel, mert tényleg nem előre tudni. Lehet, hogy nagy volt a bizalom, a tisztelet és a szeretet stb., de ez nem egy örökké tartó dolog. Millió és millió dolog van, ami miatt egy házasság vagy egy kapcsolat megromolhat és egyiket sem lehet előre megjósolni.
2019. ápr. 16. 15:35
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem működik, az nem a nagy lagzi miatt nem működik. Látszik, hogy nem sok forgalmad van az emberi kapcsolatokról.
2019. ápr. 16. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Kedves dawid 84, aki levélben még köszönni sem tudsz: nem akarok nagy esküvőt, de szeretném a családainkkal, rokonainkkal normális keretek között megünnepelni majd, ha oda kerülök.
2019. ápr. 16. 15:56
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Ez a bejegyzés számol be erről a jelenségről. Az eredeti amerikai tanulmány bele van linkelve.

"A tanulmány készítői egy 40 kérdéses listát töltettek ki több mint háromezer emberrel.

Azok, akik 2 és 4 ezer dollárt költöttek eljegyzési gyűrűre, 30%-kal nagyobb eséllyel váltak el, mint akik csak 500 és 2000 dollár között költöttek rá.

Legkisebb mértékben azok váltak el, akik ezer dollár alatt költöttek az esküvőre, azok akik 20 ezer dollárnál többet költöttek a “nagy napon”, 1,6-szor nagyobb eséllyel váltak el, mint azok, akik csak 5 és 10 ezer dollárt költöttek ugyanerre.

Akik többet költöttek eljegyzési gyűrűre és az esküvőre, nem meglepő módon sokkal nagyobb számban számoltak be az adósság miatti stresszről, mint akik kevesebbet költöttek el."

[link]

2019. ápr. 16. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Magyarországon a csórók azért nem válnak el, mert nincs hová menniük, nem tudnak egyedül fenntartani egy albérletet, nem tudják a másikat kifizetni a házból, vagy a hitelt egyedül fizetni, vagy gyereket egyedül eltartani. Öröm és boldogság. Szóval ahol nagy lagzira nem telik, ott lehet, hogy a válást sem engedhetik meg maguknak. Nem a válás költségét, hanem magát az új élethelyzetet.
2019. ápr. 16. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

Én sem értem amúgy, áhítat meg pompa és szétmennek :D

De inkább váljanak mint sanyargassák egymást a látszat kedvéért.

2019. ápr. 16. 16:27
 17/19 anonim ***** válasza:
21%
Érdekes, hogy itt szinte minden válaszóló az első szerelmével él 20 éve, még mindig minden tökéletes, és együtt fogják leélni az életüket. Örülök, hogy ilyen tökéletes a világ.
2019. ápr. 16. 16:45
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Senki nem mondott ilyet. Azt sem, hogy nem lehet elválni vagy szakítani. Értő olvasás nem egy? A kérdés az eltúlzott lagzi, majd gyors válásról lett kiírva.
2019. ápr. 16. 19:24
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem gáz, ez a trendi...
2019. ápr. 16. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!